STEFFEN MORRISON

zaterdag 16 oktober 2021 2021

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar 16 oktober 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen

De in Paramaribo geboren Steffen Morrison werd bekend bij The Voice Of Holland. Binnen de minuut waren alle coaches omgedraaid, met een reden want wat een stem heeft de zanger. In de elf jaar dat de Morrison in Suriname woonde was muziek ook een verbindende factor tussen hem en zijn vrienden. Inmiddels is de zanger ook in Nederland doorgebroken.

Blues Soul
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30
Nieuwsbrief

Geïnspireerd door de Ghanese cultuur van zijn voorouders schrijft de zanger al een tijd songs. Het in oktober uitgekomen album Soul Revolution is hier een tekenend voorbeeld van. De songs op het album zijn geschreven in samenwerking met Andy Platts van Young Gun Silverfox, Luke Juby (Emili Sandé en Leona Lewis) en producer TJ Oosterhuis. Teruggetrokken op het Britse platteland is er gewerkt tot dit album als resultaat uitkwam. Een plaat vol songs waarop de soulvolle stem van de zanger goed naar voren komt.

 

“ De energie is áán! Steffen Morrison wil de hele avond al meer! “

3voor12 Flevoland