donderdag 30 juni

PAARD brengt 7″ single uit van Maxine en IMBOS

Jaarlijks brengt PAARD de POWERED BY PAARD 7” single uit in samenwerking met twee lokale artiesten. Artiesten die hard gaan, het verdienen nog harder te gaan en waarschijnlijk de komende jaren Den Haag uit zullen groeien. Het doel van de samenwerking is om de artiesten extra in de spotlight te zetten en een boost te geven in hun ontwikkeling als artiest en muzikant. Vandaag komt de Paardsingle van dit jaar uit met de Haagse talenten Imbos & MAXINE.

Powered by Paard gaat nog verder; bij de single horen dit jaar ook twee videoclips / live-video’s die zijn opgenomen in PAARD (door het PAARD productieteam).

POWERED BY PAARD 7″ Maxine en IMBOS

Benieuwd naar het verhaal achter Maxine & Imbos? IMBOS & Maxine vertellen over de 7″ Paardsingle vanuit de PAARD50 Videobooth.

7″PaardsingleDe limited edition vinyl single met Maxine en Imbos is onderdeel van een jaarlijks supporttraject -de zevende in rij alweer- dat wij jonge Haagse artiesten aanbieden om zich op professioneel vlak verder te ontwikkelen. Zo kunnen zij coaching en training van onze professionals krijgen, kunnen zij van de technische

faciliteiten van Paard gebruik ma

ken, kan er op de PAARDpodia gewerkt worden aan hun liveshow, of is het zelfs mogelijk een videoclip op te nemen. Daarnaast zet PAARD zich in om de artiesten uiteindelijk in PAARD te laten optreden én een plek te geven op één of meerdere Haagse festivals.

Artiesten die eerder op de Paardsingle stonden:

The Deaf, Taymir, Son Mieux, Tears & Marble, The Stangs, Di-rect, Dandana, AAPNOOTMIES, NIKO, Ava Nova, Tousch, Tess Merlot

Vanaf vandaag is de single met Maxine en Imbos te koop!

Online verkoop:
De 7″ kan online besteld worden en per post (binnen NL) worden verzonden. Schaf de single aan via de link:

POWERED BY PAARD 7″ Maxine en IMBOS

 

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de Paard nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.