Partners & Sponsoren

PAARD vormt al bijna vijf decennia lang het kloppend hart van Den Haag muziekstad. Miljoenen bezoekers -van dichtbij en van ver- maakten hier prachtige concerten mee, of dansten samen tot in de kleine uurtjes op de nieuwste hits. Vriendschappen zijn hier begonnen en herinneringen zijn hier gevormd. Iedereen die ooit in het PAARD was heeft hier een eigen herinnering aan, vaak verbonden aan de muziek en het gezelschap dat er die avond was.

Word onderdeel van deze herinnering, en kom in de belevingswereld van onze bezoekers!
Met zo’n 700 unieke events per jaar, een kwart miljoen bezoekers & een miljoen websitebezoeken op jaarbasis, een on- en offline line reach van vele miljoenen én een sterke culturele merknaam is PAARD een waardevolle partner.

Bent u benieuwd naar mogelijkheden voor structurele samenwerking of sponsoring (anders dan verhuur of events), wilt u PAARD of één van onze festivals sponsoren of heeft u bijzondere toekomstplannen waarbij we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze Strategie & Partnership-afdeling via [email protected].

Grolsch & PAARD
Grolsch wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Grolsch is voor iedereen die weet waar die voor staat en die doet wat hij gelooft. Daarom schenkt PAARD Grolsch.

 

Haagse Stroom | OM
Haagse Stroom is een lokale duurzame energiecooperatie die lokaal opgewekte groene stroom levert aan particulieren of bedrijven. Met het rapportcijfer 10 is Haagse stroom| OM nieuwe energie voor de zesde keer op rij verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland door de Consumentenbond, Greenpeace, Natuur & Milieu en Wise. PAARD neemt graag 100% groene stroom af van Haagse stroom om zo actief bij te dragen aan de transitie naar een duurzame toekomst. Meer informatie over Haagse Stroom.

 

Kickstart cultuurfonds logoKickstart Cultuurfonds
Kickstart Cultuurfonds is een tijdelijk noodfonds dat sinds juli 2020 producenten van professionele podiumkunsten, muziekpodia, musea en theaters ondersteunt bij corona-gerelateerde kosten om publiek veilig te kunnen ontvangen. Het noodfonds is opgericht om de culturele sector te helpen zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden die zijn ontstaan als gevolg van de coronamaatregelen. Paard heeft in 2020 en in 2021 een bijdrage uit dit noodfonds mogen ontvangen.

 

Gemeente den haag logoGemeentelijke Subsidie Kunst & Cultuur 
PAARD ontvangt gemeentelijkse subsidie in het kader van het Meerjarenbeleidsplan Kunst & Cultuur 2020-2024, ook wel het Kunstenplan genoemd. Het Kunstenplan is gebaseerd op het Haagse cultuurbeleidskader voor een periode van 4 jaar.

Blijf op de hoogte

Aanmelden

Je krijgt elke week de PAARD nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.