Partners & Sponsoren

PAARD vormt al bijna vijf decennia lang het kloppend hart van Den Haag muziekstad. Miljoenen bezoekers -van dichtbij en van ver- maakten hier prachtige concerten mee, of dansten samen tot in de kleine uurtjes op de nieuwste hits. Vriendschappen zijn hier begonnen en herinneringen zijn hier gevormd. Iedereen die ooit in het PAARD was heeft hier een eigen herinnering aan, vaak verbonden aan de muziek en het gezelschap dat er die avond was.

Zoals in de film Casablanca Rick Blain tegen Louis Renault de historische woorden sprak ”I think this is the beginning of a beautiful friendship”, zo geloven wij dat muziek een verbindende kracht heeft om mensen samen te brengen en een blijvende impressie te maken.

Word onderdeel van deze herinnering, en kom in de belevingswereld van onze bezoekers!
Met zo’n 700 unieke events per jaar, een kwart miljoen bezoekers & een miljoen websitebezoeken op jaarbasis, een on- en offline line reach van vele miljoenen én een sterke culturele merknaam is PAARD een waardevolle partner.

Bent u benieuwd naar mogelijkheden voor structurele samenwerking of sponsoring (anders dan verhuur of events), wilt u PAARD of één van onze festivals sponsoren of heeft u bijzondere toekomstplannen waarbij we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze Strategie & Partnership-afdeling via [email protected]