Paard

Verhuur

PAARD: PERFECTE LOCATIE IN HET HART VAN DEN HAAG.

 

PAARD is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige evenementenlocatie voor de zakelijke markt. Zo kunnen de zalen en de foyer van het concertpodium de ideale plek zijn voor uw congres, debat, netwerkbijeenkomst, feest, masterclass, livestream, presentatie of bedrijfsdiner. De grootste popsterren gingen u voor!

PAARD is gevestigd in een historische pand in het hart van Den Haag en is al bijna 50 jaar dé locatie in Den Haag als het gaat om muziek. Dankzij het unieke ontwerp van architect Rem Koolhaas is het pand uitermate geschikt om (interactieve) events te hosten. Naast zakelijke verhuur staan er wekelijks meerdere nationale en internationale artiesten op het podium. Door onze ervaren crew, kennis en expertise is PAARD uitermate geschikt om ook in de Covid-19 periode uw event op een veilige manier te laten plaatsvinden en daarbij ook te live te streamen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement in PAARD? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Verhuur & Zakelijke Events via [email protected].  

 

 

 

 

 

 

PAARD: Vier flexibele zalen

De zalen in PAARD zijn door architect Rem Koolhaas ontworpen als box in box om de zalen autonoom van elkaar te kunnen laten draaien. Ook zijn de zalen met elkaar verbonden via onze professionele tv- & audio studio. Via deze studio streamen wij events, via elk denkbaar platform, de wereld in of ontvangen wij sprekers via inbel-verbindingen. Alle zalen zijn voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie.

PAARD zorgt voor het complete pakket

  • De organisatie van een event kan van A tot Z uit handen worden gegeven. Denk hierbij aan de productie of de ticketing, maar ook de catering kunt u uit handen geven.
  • Een uitstekende crew die kan bogen op jarenlange ervaring en dat ter beschikking staat voor de huurder;
  • Een state of the art geluids- en lichtinstallatie, waarmee het geluid meer dan professioneel is en de zaal een compleet andere look en feel krijgt door het juiste licht;
  • Uitstekende streaming-faciliteiten van hoge kwaliteit, inclusief het personeel om dit te bedienen;
  • Een rolstoelvriendelijk gebouw dat in alle gemakken voorziet;
  • De mogelijkheid gebruik te maken van meerdere ruimtes terwijl men elkaar plenair volgt via beeld- en audioverbinding (zowel fysiek als online, én interactief).

PAARD in het kader van Covid-19 maatregelen

  • De mogelijkheid om zowel online als fysiek events te faciliteren en daarbij dezelfde hoge PAARD-standaard te bieden als in de periode voor Covid-19;
  • Een uitgebreid protocol voor het veilig werken in de Covid-19 periode. Wij kunnen u hierin ook voorzien van advies;
  • Meer dan voldoende m2 om een groep in tijden van Covid-19 van de maximaal toegestane grootte te huisvesten.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een event? Neem dan contact op met onze afdeling Verhuur & Zakelijke Evenementen.

T: 070 – 750 34 34
E: [email protected]