Paard

Verhuur

HUUR EENS EEN POPZAAL

Altijd al dat megafeest zelf willen organiseren? Een keer borrelen en netwerken met vakgenoten? Een congres regelen? Of voor het hele bedrijf een diner met cabaret en een bal na verzorgen? Paard biedt deze mogelijkheden, want het Paard is te huur.

Of het nu gaat om een dance-night, een popfestival of de afsluiting van een bedrijfsuitje: Paard is de ideale partner om van een gewoon feest een superfeest te maken. Zowel de grote als kleine zaal (of beide) staan tot uw beschikking voor het bedenken en uitvoeren van uw eigen evenement. Paard biedt het totaalpakket. Uw evenement wordt productioneel volledig ondersteund door het ervaren Paard-productieteam dat zal zorgen voor een vlekkeloos verloop van de dag, avond of nacht die u voor ogen heeft.

Paard heeft een foyer, grote zaal, kleine zaal en een podium cafe (Paardcafe).

Neem vrijblijvend contact op
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement, congres of bijeenkomst in de zalen van het Paard? Of hebt u naar aanleiding van de virtuele rondleiding vragen, neem dan contact op met één van onze medewerkers van de afdeling Verhuur & Zakelijke Evenementen

T: 070 – 750 34 34
E: [email protected]