Paard

Verhuur

PAARD: PERFECTE LOCATIE IN HET HART VAN DEN HAAG.

PAARD is gevestigd in een historisch pand in het hart van Den Haag en is al bijna 50 jaar dé locatie in Den Haag als het gaat om (pop)muziek. Naast zakelijke verhuur staan er wekelijks meerdere nationale en internationale artiesten op het podium. Ga op hetzelfde podium staan waar ooit Prince, U2 en Pearl Jam speelden!

Of het nu gaat om een conferentie, zakelijke bijeenkomst, bedrijfsdiner, productlancering, gala, concert of inzamelingsactie voor een goed doel, bij PAARD draait het allemaal om het samenbrengen van mensen voor onvergetelijke ervaringen. Door onze ervaren crew, kennis en expertise is PAARD uitermate geschikt om ook in de Covid-19 periode uw event op een veilige manier te laten plaatsvinden en daarbij ook te livestreamen.

PAARD ZORGT VOOR HET COMPLETE PAKKET

• Ons team van eventspecialisten zal helpen uw creatieve ideeën tot leven te brengen, of dat nu een live-, hybride- of online evenement is;
• Onze zalen zijn voorzien van een professionele geluids- en lichtinstallatie, waarmee voor elk type evenement de perfecte sfeer gecreëerd kan worden;
• Uitstekende streaming-faciliteiten van hoge kwaliteit, inclusief het personeel om dit te bedienen;
• Een rolstoelvriendelijk gebouw dat van alle gemakken is voorzien;
• De mogelijkheid gebruik te maken van meerdere ruimtes die met elkaar verbonden zijn via video en audio;
• PAARD werkt volgens een strak en uitgebreid protocol voor het veilig werken in de Covid-19 periode, wij kunnen u hierin ook voorzien van advies.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een event?
Neem dan contact op met onze afdeling Verhuur & Zakelijke Evenementen.

T: 070 – 750 34 34
E: [email protected]

SFEERIMPRESSIE

DE VERSCHILLENDE RUIMTES