Paard

Verhuur

EEN MOOI EVENT IN PAARD: HET KAN 

Een evenement organiseren in deze tijd is een aardige puzzel.  Hoe kan je netwerken met vakgenoten in één ruimte op een veilige manier?  Waar kan je een online of juist hybride congres van hoge video-en audiokwaliteit regelen?  Of met een grote groep vergaderen op anderhalve meter afstand en toch veilig in dezelfde ruimte zijn? En hoe zit het met een leuke, veilige borrel na afloop?   Is het mogelijk om veilig een bruiloft te vieren of een memorial te houden? En hoe kan je een diploma-uitreiking organiseren met voldoende afstand tussen de deelnemers? 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement in PAARD? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Verhuur & Zakelijke Events via [email protected].   

PAARD biedt deze mogelijkheden en is in tijden van COVID-19 dé ideale partner om uw event te hosten volgens de nieuwe regelgeving. 

De afgelopen jaren is PAARD uitgegroeid tot een volwaardige evenementenlocatie voor de zakelijke markt. Zo zijn de Grote Zaal, Kleine Zaal, Paardcafé en de Foyer de ideale plek voor een congres, debat, netwerkbijeenkomst, masterclass, webinar, presentatie, bedrijfsdiner of TV-opnames. Ook voor schoolbijeenkomsten, filmvertoningen of een kick-off is PAARD dé plek. 

PAARD biedt het totaalpakket – Uw evenement wordt productioneel volledig ondersteund door het uitstekende en ervaren PAARD-productieteam, dat zal zorgen voor een vlekkeloos verloop. Dit team kan bogen op jarenlange ervaring met alle diverse soorten evenementen. 

Een state-of-the-art geluids- en lichtinstallatie plus streaming-faciliteiten van hoge kwaliteit behoren tot de event-infrastructuur van PAARD. Alles kan geheel naar wens worden ingericht. Ook zaken als ticketing en catering kunt u eenvoudig uit handen geven en kunnen voor u worden verzorgd. PAARD biedt de faciliteiten om evenementen zowel online als fysiek (of een combinatie van beide) te hosten, waarbij dezelfde hoge PAARD-standaard wordt geboden als in de periode vóór COVID-19.  

PAARD beschikt over meer dan voldoende m2 om groepen van de maximaal toegestane grootte in tijden van COVID-19 veilig te huisvesten; het is zelfs mogelijk om de zalen van PAARD via beeld en geluid met elkaar te verbinden, zodat het veilige contact op een inventieve manier gedurende het hele event blijft gewaarborgd. 


 

Vragen? Even sparren? Mail direct naar [email protected] ! We zien u snel in één van onze zalen!