Informatie

Vriendenclub

Draag je het PAARD een warm hart toe en ben je graag als eerst op de hoogte van al het nieuws? Vind je het leuk je mening te geven over PAARD zaken? Sta je niet graag in de rij? Ben je gek op korting of wil je er gewoon een muzikale vriend bij? Laten we vrienden worden! Log hier in op je account en schrijf je in.

PAARD is voor veel Haagse muziekliefhebbers een tweede huiskamer. We zien vaak dezelfde gezichten in het PAARD en dat vinden we fantastisch, want jullie zijn de mensen die live muziek levend houden. PAARD is al 45 jaar van jullie, en de mening, aanwezigheid en support van onze vaste bezoekers is waardevol voor ons.

Laten we Vrienden worden
Door Vriend te worden steun je ons concreet bij de ontwikkeling van PAARD én kunnen wij wat leuks voor je terugdoen:

Vriendenshirt
vriendenshirtAllereerst krijg je van ons het speciale VRIEND-shirt. Alléén bedoeld voor vrienden, en een mooie conversation-starter voor alle gelegenheden. Draag hem met trots, net zoals wij doen!

Nooit meer wachten met de Quickline
Je krijgt van ons je persoonlijke Vriendenpas. Deze pas geeft je bij drukkere avonden voorrang bij de entree: nooit meer blauwbekken in de rij tot de hoek, een vriend loopt zo langs de rij naar voren en maakt gebruik van de Quickline: VIP all the way!

Vriendenkorting
Voor bijna alle PAARDconcerten is er een speciale VRIENDENTICKET beschikbaar die €2,50 korting geeft op de reguliere prijs als je online op paard.nl je ticket koopt.

Altijd je ticket bij de hand 
Geen tickets meer uitprinten of downloaden: je vriendenticket wordt automatisch op je pas geladen. De pas wordt bij de entree gescand, en klaar is kees!

Nieuws & Feedback  
Je hebt exclusieve toegang tot de speciale VRIENDENPAGINA op paard.nl die alleen toegankelijk is voor vrienden. Op deze pagina zullen we in gesprek gaan met jullie om te horen wat we goed en fout doen: jullie kennen ons en daarom is jullie mening waardevol voor ons.

Backstage Tour
Twee keer per jaar kun je je inschrijven voor de BACKSTAGE TOUR: een blik achter de schermen en op de plekken waar normaal alleen de artiesten komen.

Gratis HEROES catalogus
In aanloop naar ons 50-jarig bestaan herschrijft PAARD de pophistorie met: PAARD Heroes! Tot 2022 selecteren we 50 iconische artiesten die we als ‘Heroes’ bestempelen: artiesten die een belangrijke rol spelen in de muziekgeschiedenis of op een andere manier hun stempel drukken op de hedendaagse cultuur.
Als vriend ontvang je de Heroes catalogus: een groeiende verzameling verhalen achter iconische artiesten die komende jaren in PAARD optreden.

Openingsuitnodigingen
Je wordt uitgenodigd bij de pre-opening van het nieuwe culturele jaar in september. Kom met ons bijkletsen en een drankje doen!

Lidmaatschap en wat doen we ermee? 
De PAARDvriend contributie bedraagt €50 per jaar. Van dit geld gaan we niet op vakantie, maar we investeren elke cent in een beter PAARD. Zo is de opbrengst voor seizoen 2017/2018 bestemd voor akoestische verbeteringen aan de Grote Zaal zodat het allemaal nog lekkerder klinkt. Gedurende de coronaperiode is het geld ingezet om concerten te kunnen streamen. Zaken dus, waar je als PAARDvriend ook echt wat aan hébt.

Zullen we vrienden worden? Log hier in op je account en schrijf je in.

 

 

Lees hier de vriendenpas-voorwaarden