Acties en Kortingen

Early Bird Ticket
Voor de meeste evenementen biedt Paard in de eerste week na de start van de voorverkoop en zolang de voorraad strekt een vroegboekkorting aan genaamd Early Bird Ticket. Zolang de Early Bird beschikbaar is betaal je automatisch op www.paard.nl de kortingsprijs. Er zijn altijd maar een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar.

Paard Vriendenpas
Draag je als Paardbezoeker het Paard een warm hart toe en sta je niet graag in de rij? Ben je gek op korting of wil je er gewoon een muzikale vriend bij? Probeer dan de Paard Vriendenpas: met een donatie van 50 euro per jaar steun je ons en krijg je diverse voordelen: je kan onder andere je kaartjes met € 2,50 korting  aanschaffen!

CJP-korting
Heb jij een CJP-pas? Dan krijg je €2,50 korting op je ticket! Je kunt de korting toepassen door CJP_PAARD in te vullen bij de actiecode. Vervolgens dien je bij de entree jouw CJP pas te laten zien.

Ooievaarspas
Ooievaarspashouders kunnen voor het grootste gedeelte van het Paardprogramma een kaartje met 50% korting kopen. Voor verhuurconcerten en -avonden geldt de Ooievaarspas niet.
De korting gaat over de prijs exclusief de €2,50 servicekosten. Kortom: een ticket van €15 euro (incl 2,50 servicekosten), kost met een Ooievaarspas: 50% van €12,50 + €2,50 servicekosten =  €8,75. Korting krijg je op vertoon van je ooievaarspas, daarom is het alleen mogelijk om Ooievaarspastickets aan de paardkassa te kopen.

We Are Public
In samenwerking met ruim 30 toonaangevende Haagse cultuurinstellingen geeft We Are Public je maandelijks toegang tot een scherpe selectie van minimaal 50 concerten, dans- en theatervoorstellingen, films en exposities. Voor de We Are Public leden wordt er iedere maand een mooie selectie uit het Paard aanbod gemaakt. De geselecteerde events kun je via de website met de code die je via WAP hebt gekregen reserveren.

Hoe werkt het?
– Word lid van We Are Public (ongeveer 15 euro per maand) via www.wearepublic.nl. Je ontvangt een persoonlijke WAP-lidmaatschappas met barcode.
– Bekijk op de We Are Public site welke optredens geselecteerd zijn.
– Kom op de avond naar keuze langs met je WAP-pas en je WAP-PAARD kaartje (€0) en laat deze scannen aan de kassa. De persoonsgegevens en barcode op de pas moeten goed leesbaar zijn. Zorg dat je ook ID kan laten zien, want de pas is persoonsgebonden en wij zullen dat ook controleren.
– Een WAP pashouder heeft dezelfde rechten als een reguliere kaartkoper. Er heeft dus niemand voorrang als het druk is of als het (bijna) uitverkocht is. Dit betekent dat ook voor WAPpashouders geldt vol=vol.

Jarig? Paard trakteert!
Proost, Cheers, Santé, Salud, Skál op je verjaardag in Paard!
Bij een feestje horen geen partyzorgen als rommel en geldgebrek. Ben je jarig en is er die nacht programma in Paard? Dan krijgen jij en één vriend gratis toegang tot het nachtprogramma in PAARD.

Hoe werkt het?
– Mail in de week voor je verjaardag naar [email protected] en laat weten dat je je verjaardag wilt komen vieren.
– Stap het Paard binnen op jouw verjaardag tussen 23:00 uur en 01:00 uur
– Toon je legitimatie om te bewijzen dat je inderdaad vóór of ná 00:00 uur jarig bent
– Hierop ontvangen jij en één vriend gratis toegang*

Voorwaarden
* de actie geldt niet voor (bijna) uitverkochte shows of evenementen
** vanzelfsprekend zijn voor jullie beide de standaard huisregels van toepassing

PodiumCadeaukaart
Helaas accepteert Paard de Podium Cadeaukaart niet als betaalmiddel.

 

Blijf op de hoogte

Aanmelden

Je krijgt elke week de PAARD nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.