Informatie

Acties en Kortingen

Early Bird Ticket
Voor de meeste evenementen biedt Paard in de eerste week na de start van de voorverkoop en zolang de voorraad strekt een vroegboekkorting aan genaamd Early Bird Ticket.

CJP-korting
Heb jij een CJP-pas? Dan krijg je €2,50 korting op je ticket! Je kunt de korting toepassen door je pasgegevens in te voeren bij het bestellen van je tickets.

Studentenkorting
Op vertoon van je collegekaart krijg je €2,50 korting op je ticket! Let op: je kunt alleen tickets met studentenkorting kopen aan de avondkassa van het Paard en dus niet via de website. Neem voor de zekerheid een geldig legitimatiebewijs mee.

No Risk Ticket
Een ticket met een niet-goed-geld-terug insteek. Binnen het eerste kwartier van het optreden van de hoofdact, kun je beslissen of je het concert helemaal wil zien of niet. Ga in het laatste geval binnen de eerste 15 minuten van het concert naar de kassa en ontvang het aankoopbedrag van je concertkaartje retour. No Risk Ticket Concerten zijn natuurlijk wel stuk voor stuk concerten waarvan waarvan wij denken dat ze zeker de moeite waard zijn en NO RISK verzekert je in ieder geval van een zorgeloze avond!

Jarig? Paard trakteert!
Kom op je verjaardag naar Paard en krijg tussen 23 uur en 1 uur gratis entree én een gratis drankje voor jou en je zeven vrienden cadeau!

Ooievaarspas
Ooievaarspashouders kunnen met 50% korting een kaartje kopen.  De korting geldt niet voor de servicekosten.
Korting geldt op vertoon van de ooievaarspas, u dient uw kaartje dus aan de paardkassa te kopen om van de korting gebruik te kunnen maken.

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.