PAARD Businessclub

Hier leeft de liefde voor muziek. Voor altijd. Ook na je dertigste, veertigste of zelfs na je pensioen. Hier ontmoet je gelijkgestemden. Mensen met één overeenkomst: Liefde voor popmuziek. Muzikant, muziekliefhebber of met een enorme zwak voor alles wat met muziek te maken heeft.

Paard Business Club verbindt deze ondernemende muziekliefhebbers met elkaar. Wij kunnen samen door één deur, samen zaken doen, samen iets bereiken of samen bijzondere gebeurtenissen ervaren of ze zelfs initiëren en organiseren.
We staan op voor muziek. Inspireren elkaar zoals de muziek ons inspireert. Met elkaar genieten we van top optredens, organiseren we bijzondere evenementen, verrijken we onze kennis over muziek en zetten we onze ervaring in om een nieuwe generatie te inspireren. Wij geloven in de kracht en impact van muziek.
Samen met het Paard halen wij het beste uit muziek en maken we ons sterk voor Den Haag als muziekstad.

Wij zijn PAARD Business Club, voor de muziek!

Wat doet het Paard voor de Businessclubleden? 
Paard heeft de Businessclubleden heel wat te bieden: met zo’n 700 unieke events per jaar, een kwart miljoen bezoekers & een miljoen websitebezoeken op jaarbasis, een on- en offline line reach van vele miljoenen én een sterke culturele merknaam is PAARD een waardevolle Haagse partij.

– Als Businessclub lid heb je met de speciale Businessclub-card toegang tot alle 700+ events die Paard jaarlijks organiseert.
– Je kan hierbij gratis meerdere introducees meenemen.
– Je ontvangt op jaarbasis een ruime hoeveelheid consumpties bij je Paardbezoek.
– De Clubleden en hun gezelschap mogen gebruik maken van de Quicklane: voorrang bij de entree en dus niet in de rij hoeven staan.
– Toegang tot een divers en groeiend netwerk van zakelijk en muzikaal  ingestelde culture-minded clubleden.
–  Een aantal keer per jaar organiseren we een informeel businessclubevent waarbij we zorgen dat je artiesten op een bijzondere manier van dichtbij kan meemaken.
– 25% korting op de zaalhuur (capaciteit: grote zaal 1100 man, kleine zaal 350, foyer 100, Paardcafe 150).
– Beschikking  over de expertise van ons team in het organiseren van events.
– Aandacht op de Paard-mediakanalen (facebook, website, nieuwsbrief, instagram en in binnen de Paardmuren).
– Mogelijkheid tot het opzetten van personeelskortingen of -arrangementen.
– Waar mogelijk proberen we individuele verzoeken van de clubleden te realiseren: wil je bijvoorbeeld een idool de hand schudden, een podium-presentatie oefenen in een lege zaal of een keer een concert vanaf de zijkant van het podium bekijken? Wij proberen het te regelen!

Op dit moment bestaat de Paard-Businessclub uit een select gezelschap ondernemers met een liefde voor muziek en voor Den Haag. Leer hier de voorzitter kennen! 

Ben je geïnteresseerd in de Businessclub en zou je meer informatie willen ontvangen?
Wij staan je graag te woord: [email protected]

Blijf op de hoogte

Aanmelden

Je krijgt elke week de PAARD nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.