Streaming & opnamestudio

Of het nou gaat om een talkshow, webinar, congres of ander online event, in onze studio is alles mogelijk! De studio is voorzien van alle benodigde technische faciliteiten en staat verbonden met onze Grote- en Kleine Zaal. Hierdoor zijn wij zeer goed geschikt voor hybride evenementen met publiek.

De professionele studio is te huur inclusief complete crew en aparte regiekamer, zodat u zich kunt richten op de inhoud. Onze ervaren crew is flexibel ingesteld en denkt graag met u mee, ook tijdens de voorbereidingen. Ook kan er een passend decor worden ingehuurd, zo krijgt elk evenement een eigen uitstraling!

Kunnen sprekers niet fysiek naar de studio komen? Dat is geen enkel probleem. Via een Zoom verbinding zorgen we ervoor dat ze gewoon live in de uitzending aanwezig zijn. Wij kunnen live uitzenden naar elk gewenst streaming platform, zoals bijvoorbeeld Youtube, Vimeo en Facebook.

DETAILS

• Professionele studio voorzien van alle technische faciliteiten
• Te boeken in combinatie met de Grote en/of Kleine Zaal
• De vele mogelijkheden qua licht geven elke opname een spectaculaire uitstraling!
• Begeleiding tijdens de voorbereiding en opnames van een ervaren crew
• Flexibel in te richten naar uw eigen wensen en huisstijl
• De mogelijkheden zijn oneindig

WIJ HOREN GRAAG VAN JE!

Meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een event? Neem dan contact op met onze afdeling Verhuur & Zakelijke Evenementen. Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

T: 070 – 750 34 34
E: [email protected]

SFEERIMPRESSIE

Klik hier om terug te gaan naar de verhuur homepage. 

DE OVERIGE RUIMTES