donderdag 1 april 2021

STEFFEN MORRISON [Nieuwe datum]

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar 1 april 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen

De in Paramaribo geboren Steffen Morrison werd bekend bij The Voice Of Holland. Binnen de minuut waren alle coaches omgedraaid, met een reden want wat een stem heeft de zanger. In de elf jaar dat de Morrison in Suriname woonde was muziek ook een verbindende factor tussen hem en zijn vrienden. Inmiddels is de zanger ook in Nederland doorgebroken.

BluesSoul
  • € 15,00
  • € 15,00
  • Kleine zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Geïnspireerd door de Ghanese cultuur van zijn voorouders schrijft de zanger al een tijd songs. Het in oktober uitgekomen album Soul Revolution is hier een tekenend voorbeeld van. De songs op het album zijn geschreven in samenwerking met Andy Platts van Young Gun Silverfox, Luke Juby (Emili Sandé en Leona Lewis) en producer TJ Oosterhuis. Teruggetrokken op het Britse platteland is er gewerkt tot dit album als resultaat uitkwam. Een plaat vol songs waarop de soulvolle stem van de zanger goed naar voren komt.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

De energie is áán! Steffen Morrison wil de hele avond al meer!

3voor12 Flevoland