maandag 1 mei 2023

PAARD in coronatijden

CORONA UPDATE 16 februari, geldig tot 15 maart:
Volgens de richtlijnen van de overheid kunnen we m.i.v. vrijdag 18 februari open tot maximaal 1:00 uur en mag er weer gedanst worden. Mondkapjes, 1.5 meter afstand en verplicht zitten zijn hierbij niet meer nodig. Met ingang van 25 februari kunnen wij zelfs weer tot 4:00 open zijn!

Per 25 februari
– is er voor geen enkele avond meer een 3G QR-code nodig.
– gelden geen beperkende openingstijden meer. Bij nachtprogamma zijn wij weer tot maximaal 4:00 uur open!
– zijn mondkapjes niet meer nodig.
– is 1,5 afstand niet meer nodig.
– is verplicht zitten niet meer nodig.
– is er voor de meeste avonden geen 1G bewijs (= negatief testbewijs) nodig. Alleen bij evenementen met meer dan 500 bezoekers is een negatieve Coronatest (1G) verplicht. Wij hebben ons best gedaan om voorlopig de meeste van onze evenementen tot maximaal 500 bezoekers te houden zodat we ook geen 1G-testbewijs hoeven te vragen.
Voor de concerten met meer dan 500 bezoekers zullen wij een 1G bewijs vragen. Dit wordt op de website bij het betreffende event gemeld. Ook ontvangen kaartkopers hier via de mail bericht over.

De bovenstaande regels gelden tot 15 maart. Wij hopen natuurlijk dat na 15 maart ook deze laatste beperkingen opgeheven worden.

  • 00:00
  • 08:00

Verplaatsingen, annuleringen, refunds & 1G testbewijs 
Zodra duidelijk is of een show geannuleerd of verplaatst gaat worden, of indien er een 1G-testbewijs nodig is, ontvangen de ticketkopers mail en vermelden we dit op de website. Hou dus je mail in de gaten.
-Verplaatse show:
Je ticket blijft geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum? Dan kun je het gehele aankoopbedrag terugkrijgen. Je moet hiervoor binnen een maand na het bekend worden van de nieuwe datum een verzoek indienen met het formulier dat je hiervoor in de mail ontvangt.
-Geannuleerde show:
Je ontvangt in de mail de melding dat de show geannuleerd is. Je hoeft verder niks te doen, je aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort.
-Refund:
Het gehele aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening en via de betaalwijze waarmee de aankoop gedaan is. Het terugstorten is bewerkelijk en het kan daarom even duren voor de refund daadwerkelijk is uitgevoerd. Wij streven ernaar dit binnen een maand te hebben gedaan.

Heb je een ticket aan de PAARD-kassa gekocht of bij een van de andere officiële voorverkoopadressen, dan kun je een foto of scan van je ticket mailen naar [email protected] onder vermelding van ‘hardcopy ticket retourneren’. Helaas is onze fysieke ticketkassa gesloten op dit moment.

Contact
Mocht je verdere vragen hebben, mail dan naar [email protected].

“We hebben de laatste periode alles op alles gezet om het livestreamen te professionaliseren. Nu is het moment dat we kunnen laten zien hoe leuk het kan zijn om een liveshow mee te maken vanuit je eigen woonkamer.”

Directeur Majel Blonden van PAARD over de lockdown periode van 2020/2021: