HEATH

Album Release

vrijdag 10 mei 2024

Er woedt een psychedelische storm over Nederland en de naam is Heath. Over de heide en achter de duinen. Grenzeloos en ongetemd. De band staat inmiddels bekend om hun energieke live shows, die met lang uitgesponnen eclectische nummers moeiteloos samensmelten tot een atmosfeer die zowel hypnotiserend als bevrijdend is. Op 10 mei 2024 staan ze in onze Kleine Zaal voor de release van hun debuut album.

psychedelisch rock
koop tickets
  • €15,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Op 10 mei zal het debuutalbum ‘Isaak’s Marble’ verschijnen en gepresenteerd worden in PAARD in Den Haag. Het zal de deur openen naar de wereld van Heath, waar álles mogelijk is. Complexe maatsoorten, laaiende harmonica en opzwepende gitaren vergezeld van verhalende vocalen vormen samen een betoverende reis.

Heath’s muzikale reis is nog maar net begonnen, en met ‘Isaak’s Marble’ beloven ze een nieuw tijdperk in te luiden voor psychedelische rock. Niet voor niets werden ze onlangs in OOR de vaandeldragers van de snelgroeiende psychedelische rock scene in Nederland genoemd. Bereid je voor op een betoverende avond vol muzikale verrassingen en laat Heath je meenemen op een reis door de onontdekte uithoeken van de geest.

Na de release van hun eerste single begin 2023 noemde 3voor12 Den Haag het vijftal een “Haagse belofte” en deze belofte werd later dit jaar ingelost toen zij de Music Support Award, uitgereikt door de Haagse Popweek, in ontvangst mochten nemen. Heath’s laatste single ‘Atalantis’ won de 3voor12 Leiden Song van het Jaar 2023. In 2024 stond Heath onder meer al op de Pinguin Showcases tijdens ESNS en zijn zij ook geselecteerd voor de Grote Prijs van Nederland.

“ Heath verbroedert, doet leven en ademt rock 'n roll “
Paul Zoontjens (The KIK, Het Pophuis)

HEATH

vrijdag 10 mei 2024

koop tickets