vrijdag 11 december 2020

TANTE JOKE KARAOKE BAND 11/12

Allereerst bedankt voor jullie geduld, het was even puzzelen met elkaar. Eindelijk is er dan goed nieuws over een nieuwe datum voor de volgende Tante Joke fuif. VRIJDAG 11 DECEMBER zijn we op van zegen terug voor een karaoke feestje van jewelste!

*Reeds gekochte tickets voor de verplaatste editie van 30 mei & 3 oktober zijn ook geldig!*

hitskaraoketop4018+
Koop tickets
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

Kom maar door met die meeschreeuw platen, liefdevolle glijers en ruige rocknummers. Schrijf je in bij onze hete balie boys, beklim het podium door onze glamoureuze glitterpoort en laat de wereld zien en horen waarom jij groter bent dan Freddy Mercury en Bieber! Een knotsgekke nacht vol hits van voor je geboorte tot nu, waarin jij voor even de leadzanger bent van je eigen band.

⭐SLA JE SLAG
Hechte vriendengroepen worden beloond. We hebben namelijk een zeer scherp geprijsd groepsticket voor jullie in de aanbieding: 4 personen voor 40 piek. Dus waar wacht je nog op? Verzamel die matties van je!

Claim die eeuwige glorie en hordes groupies: de karaoke-wereld is de jouwe! Een avond vol plezier en bier, met je favoriete Tante: simpel!

Veilig concertbezoek in PAARD
Via Veiligheidsregio Haaglanden is bekend geworden dat het programma in PAARD de komende tijd door kan gaan met de capaciteit van maximaal 130 personen. Dit betekent dat onze shows in de Grote Zaal ongewijzigd plaats kunnen vinden. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht. Ook gelden er een aantal nieuwe regels: mondkapjes zijn verplicht in het pand (behalve op de zitplaats), onze horeca stopt om 21:30 met uitserveren omdat er na 22:00 geen consumpties meer mogen worden genuttigd. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Jij zingt, wij spelen!

Tante Joke