vrijdag 11 december 2020

TANTE JOKE KARAOKE BAND 11/12 [GEANNULEERD]

Deze show hebben we helaas moeten aflasten vanwege de Corona maatregelen. Alle ticketkopers ontvangen een mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Heeft u een ticket aan de avondkassa gekocht, neem hiervoor contact op via [email protected] ovv Tante Joke Karaoke Band 11/12 afgelast.
hitskaraoketop4018+
Archief
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

Kom maar door met die meeschreeuw platen, liefdevolle glijers en ruige rocknummers. Schrijf je in bij onze hete balie boys, beklim het podium door onze glamoureuze glitterpoort en laat de wereld zien en horen waarom jij groter bent dan Freddy Mercury en Bieber! Een knotsgekke nacht vol hits van voor je geboorte tot nu, waarin jij voor even de leadzanger bent van je eigen band.

⭐SLA JE SLAG
Hechte vriendengroepen worden beloond. We hebben namelijk een zeer scherp geprijsd groepsticket voor jullie in de aanbieding: 4 personen voor 40 piek. Dus waar wacht je nog op? Verzamel die matties van je!

Claim die eeuwige glorie en hordes groupies: de karaoke-wereld is de jouwe! Een avond vol plezier en bier, met je favoriete Tante: simpel!

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Jij zingt, wij spelen!

Tante Joke