donderdag 17 november 2022

Paardcafe: SHEILA AND THE KIT

Let op: deze show verplaatst naar deze nieuwe datum. Alle ticketkopers hebben een mail ontvangen. Niks in je mailbox? Stuur ons een berichtje op [email protected] 

Sheila and the Kit brengt je alternatieve synthpop van Nederlandse bodem. 22 september zie je ze in onze Kleine Zaal. De band heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan nieuwe muziek en in september is het dan eindelijk zover; een nieuw album! Het album Things are very different now is ontstaan toen de wereld op pauze stond. Doordat er geen ruimte was voor uitgaan en andere afleidingen, ontstond er ruimte voor reflectie en het voelen van al je emoties. Deze gevoelens heeft de band geprobeerd te vangen in hun nieuwe sound: zweterig, donker en melancholisch.

Klinkt als Madonna, Cindy Lauper, LCD SoundsystemGratis
gratis
  • Café
  • 19:30
  • 20:30

Waar hun eerste album YEAH werd opgebouwd uit een liefde voor popliedjes met een jaren 80 sythesizer sound, bouwt het nieuwe album nog steeds op poppy ingrediënten maar ontdekken we ook een andere kant van de band. Het album brengt een dieper en gelaagder geluid. Meer leegte en meer spanning.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

De zangeres heeft een aangename heldere stem, durft het podium te pakken en uit te dagen.

Norbert Pek voor 3voor12