zondag 7 november 2021

ALEXANDRA ALDEN

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Al op jonge leeftijd begon Alexandra Alden met het schrijven van teksten en poëzie. Haar nieuwsgierigheid en haar behoefte om ‘alles wat belangrijk is in zijn eenvoudigste vorm te comprimeren’ blijft de drijvende kracht achter Aldens ingewikkelde en oprechte verhalen. Sommigen hebben haar muziek beschreven als ‘minimalistische folk’ met de gevoelens van Nick Drake en Joni Mitchell, geïnspireerd door de warmte en zonneschijn van de Middellandse Zee met de verre onderstromen van een Brits erfgoed. Op 7 november 2021 staat ze in het PaardCafé. 

Koop tickets
  • € 10,00
  • Paardcafé
  • 20:00
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Eerdere werken van Alexandra omvatten The Curious Child EP (2012) en het bekroonde Wild Honing (2018) uitgebracht op MARS Worldwide. Ze was uitgenodigd om deel uit te maken van de jury van de hit Tv-show, de ‘X Factor Malta’ gedurende twee opeenvolgende seizoenen, en wordt dus een bekende naam in Malta en toerde door Malta, Nederland, Benelux en Scandinavië.

Ondertussen is Alden in Nederland onderdeel geworden van het ‘Batavierhuis’ in Rotterdam, uitgevoerd op Eurosonic Noorderslaag (2020), North Sea Round Town (2019-2021) terwijl hij ook te zien was in de culturele nationale tv-show ‘Free Sounds’ om een preview van haar nieuwe album te bekijken