zondag 30 januari 2022

ALEXANDRA ALDEN [GEANNULEERD]

CORONA UPDATE 25/2: Dit event is te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs (qr-code) of negatief testbewijs en is zonder 1.5-meter of mondkapje.

Helaas is deze show geannuleerd. Ticketkopers hebben inmiddels een mail ontvangen.

Archief
  • € 10,00
  • Paardcafé
  • 20:00
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Al op jonge leeftijd begon Alexandra Alden met het schrijven van teksten en poëzie. Haar nieuwsgierigheid en haar behoefte om ‘alles wat belangrijk is in zijn eenvoudigste vorm te comprimeren’ blijft de drijvende kracht achter Aldens ingewikkelde en oprechte verhalen. Sommigen hebben haar muziek beschreven als ‘minimalistische folk’ met de gevoelens van Nick Drake en Joni Mitchell, geïnspireerd door de warmte en zonneschijn van de Middellandse Zee met de verre onderstromen van een Brits erfgoed. 

Eerdere werken van Alexandra omvatten The Curious Child EP (2012) en het bekroonde Wild Honing (2018) uitgebracht op MARS Worldwide. Ze was uitgenodigd om deel uit te maken van de jury van de hit Tv-show, de ‘X Factor Malta’ gedurende twee opeenvolgende seizoenen, en wordt dus een bekende naam in Malta en toerde door Malta, Nederland, Benelux en Scandinavië.

Ondertussen is Alden in Nederland onderdeel geworden van het ‘Batavierhuis’ in Rotterdam, uitgevoerd op Eurosonic Noorderslaag (2020), North Sea Round Town (2019-2021) terwijl hij ook te zien was in de culturele nationale tv-show ‘Free Sounds’ om een preview van haar nieuwe album te bekijken.

Dit evenement is verplaatst van 7 november 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers krijgen nog een mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.