donderdag 19 november 2020

VOODOO CHAMBERS

Op 19 november stap je een ander soort PAARD binnen dan je gewend bent. Hypnotiserende soundscapes leiden je als een mantra steeds verder het Haagse poppodium in naar de Grote Zaal. Wat zich daar bevindt, krijg je te zien zodra je de drempel overstapt.

Welkom bij Voodoo Chambers, een immersive experience waarin een scala aan genres gecombineerd worden tot een unieke blend. Waar bedwelmende drums en diepe melodische (bas)gitaren je door alternatieve rock en EDM slepen, en waar de grenzen tussen concert en ritueel vervagen.

alternatiefalternative rockEDMelektronisch
uitverkocht
  • € 15,00
  • € 15,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Veilig concertbezoek in PAARD
Via Veiligheidsregio Haaglanden is bekend geworden dat het programma in PAARD de komende tijd door kan gaan met de capaciteit van maximaal 130 personen. Dit betekent dat onze shows in de Grote Zaal ongewijzigd plaats kunnen vinden. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht. Ook gelden er een aantal nieuwe regels: mondkapjes zijn verplicht in het pand (behalve op de zitplaats), onze horeca stopt om 21:30 met uitserveren omdat er na 22:00 geen consumpties meer mogen worden genuttigd. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Tijdens de eerste keer luisteren, raakten we in trance, dus we moesten het nummer nog eens opzetten om te kunnen vertellen wat we hoorden.

3voor12 Den Haag