vrijdag 23 maart 2018

Vessel 3.0: STUFF

VESSEL: Container. Schip. Transport
Een serie bijzondere concerten van nationale en internationale underground artiesten voor een select publiek op onontdekte locaties in de stad. Iedere locatie wordt slechts één keer gebruikt: VESSEL is nu of nooit. De concerten zijn rauw, puur en ongepolijst: VESSEL is niet perfect, VESSEL is echt. VESSEL wordt opgenomen, vastgelegd en uitgezonden.

Deze editie van Vessel vindt plaats in Het Magazijn, de undergroundclub van Bleyenberg.

Kaarten aan de deur
Zolang de voorraad strekt (we zijn bijna uitverkocht). Voor het kopen van kaarten aan de deur ga je naar de kassa van Paard, Prinsegracht 12a.

Klinkt als Soulwax | J. Dilla | John Coltrane | Tortoise | Jagga JazzistVessel
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

STUFF.
De bandnaam geeft al aan dat het een flinke kluif is om de muziek precies te kunnen omschrijven. Is het dikke, vooruitstrevende hiphop? Futuristische dubstep? Is het funky of noemen we het free-jazz? In ieder geval is het ongelofelijk catchy en zijn hun liveshows een dampend spektakel vol vette beats, wervelende improvisaties, kwaadaardige schreeuwen van de synth en “buitenaardse” grooves. De vergelijkingen met beatmakers als Flying Lotus, Hudson Mohawke en Dorian Concept zijn dus zeker niet uit de lucht gegrepen. STUFF. gebruikt samples en loops als kader voor hun improvisaties van o.a. J Dilla’s meesterwerken over de soul grooves van Angie Stone en de statische beats van Kraftwerk en Afrika Bambaataa.

Paard over Vessel 3.0: STUFF

Eén van België’s meest avontuurlijke bands in dé Haagse undergroundkelder… Det wilt ge niet missen! Henk Koolen,
Paard - Programmeur
STUFF. weet het publiek als geen andere band momenteel volledig te veroveren met niet voor de hand liggende maar juist daarom super opwindende, heerlijk heen en weer stuiterende, muziek en ook nog eens gespeeld met grote klasse, kundigheid en optimaal spelplezier.

Written in Music