vrijdag 23 maart 2018

Vessel 3.0: STUFF

VESSEL: Container. Schip. Transport
Een serie bijzondere concerten van nationale en internationale underground artiesten voor een select publiek op onontdekte locaties in de stad. Iedere locatie wordt slechts één keer gebruikt: VESSEL is nu of nooit. De concerten zijn rauw, puur en ongepolijst: VESSEL is niet perfect, VESSEL is echt. VESSEL wordt opgenomen, vastgelegd en uitgezonden.

Deze editie van Vessel vindt plaats in de undergroundclub van Bleyenberg.

Koop tickets

*incl € 2,50 servicekosten

STUFF.
De bandnaam geeft al aan dat het een flinke kluif is om de muziek precies te kunnen omschrijven. Is het dikke, vooruitstrevende hiphop? Futuristische dubstep? Is het funky of noemen we het free-jazz? In ieder geval is het ongelofelijk catchy en zijn hun liveshows een dampend spektakel vol vette beats, wervelende improvisaties, kwaadaardige schreeuwen van de synth en “buitenaardse” grooves. De vergelijkingen met beatmakers als Flying Lotus, Hudson Mohawke en Dorian Concept zijn dus zeker niet uit de lucht gegrepen. STUFF. gebruikt samples en loops als kader voor hun improvisaties van o.a. J Dilla’s meesterwerken over de soul grooves van Angie Stone en de statische beats van Kraftwerk en Afrika Bambaataa.

STUFF. weet het publiek als geen andere band momenteel volledig te veroveren met niet voor de hand liggende maar juist daarom super opwindende, heerlijk heen en weer stuiterende, muziek en ook nog eens gespeeld met grote klasse, kundigheid en optimaal spelplezier.

Written in Music

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.