THE DESLONDES

Ruige troubadours met spatzuivere vocalen

dinsdag 30 mei 2023 8380

The Deslondes zijn weer on the road! Na een periode van afwezigheid, werpt de band hun oude huid af. Op het nieuwe album Ways & Means horen we de bloedbroeders in hun beste vorm. Ruige troubadours met spatzuivere vocalen. Verwacht een perfecte blend van country, blues & swamp pop en eerlijke warme lyrics. Tel daar grommende gitaren en gammele orgels bij op en je hebt The Deslondes. Op 30 mei 2023 staat de 5-koppige formatie in de Kleine Zaal.

Blues country indie folk
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

De combinatie van toetsen en steelgitaren doet het prachtig in de track Five Year Plan. In dit nummer leggen de heren je uit hoe je een beter mens kunt worden, als je er de tijd voor durft te nemen. “Why do I live this fast? I could watch the seasons pass. Maybe then I’d learn the things to ask.”

Support: Leadbeaters 
Dit Amsterdamse trio weet van elk optreden een groot feest te maken. Met een mixed grill van Amerikaanse traditionals, old time, blues, bluegrass, folk en gospel brengt het trio een muzikale obade aan de hopelozen, de klaplopers, de armoedzaaiers, de amokmakers en de buitenbeentjes.

“ Why do I live this fast? I could watch the seasons pass. Maybe then I’d learn the things to ask. “

The Deslondes