SKY FELIZ

R&B met internationale allure

donderdag 12 oktober 2023 8380

Deze show is onderdeel van de Haagse Popweek

Als kind van verschillende culturen omarmt de Brits-Surinaams-Nederlandse artiest Sky Feliz een brede variatie aan stijlen en disciplines., De multidimensionale zangeres, songwriter en performer vangt een rijkdom aan menselijke gevoelens in haar liedjes: melancholie, cheekiness, verleiding, confrontatie, kwetsbaarheid. “Ik vind het leuk om mensen tot op zekere hoogte ongemakkelijk te laten voelen en ze tegelijkertijd naar binnen te lokken”- Sky Feliz. Met een grensverleggende mix van R&B, soul, pop en house komen Sky’s liedjes, zowel in de productie als in de teksten, tot leven. Ze legt de vinger op het suggestieve, de dingen die vaak onbesproken blijven, en de intieme situaties waarin de fysieke en mentale prikkels elkaar confronteren, overlappen en provoceren.

R&B
archief
  • €15,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Dit jaar brengt Sky haar carrière naar een hoger niveau met een gloednieuw opnameproject, waarvan de singles “Patience”, “123” en “The Middle” de eerste voorproefjes zijn. Sky Feliz slaat de deuren open voor r&b zoals Nederland dat nog niet eerder heeft gezien, op 12 oktober te zien in PAARD.

Sky Feliz is ook terug te vinden op de PAARDsingle van dit jaar. Jaarlijks brengt PAARD de POWERED BY PAARD 7” single uit in samenwerking met twee lokale artiesten. Artiesten die hard gaan, het verdienen nog harder te gaan en waarschijnlijk de komende jaren Den Haag uit zullen groeien of hier al lang en breed mee bezig zijn. Dit jaar begeleidt PAARD de R&B-artiest Sky Feliz en de poëtische nederpop-act Prins S. en De Geit naar een volgende stap in hun muzikale loopbaan. Bestel de single hier.

Support: Yaëll Campbell

Yaëll Campbell is een jonge artiest met frisse, vloeiende ritmes en zang. Van kinds af aan heeft hij veel ervaring opgedaan met optreden en schrijven. Zijn muzikale roots liggen bij hiphop en rap, maar tegenwoordig richt Yaëll zich ook op produceren, zingen, rappen, gitaar, toetsen en spoken word.

DJ
Maey

 

“ Sky Feliz is een duizendpoot: ze zingt, produceert, danst en acteert, en visueel wil ze iets neerzetten dat een totaalervaring is “

3voor12