POWERED BY PAARD 2023 7″ VINYL SINGLE

Jaarlijks brengt PAARD de POWERED BY PAARD 7” single uit in samenwerking met twee lokale artiesten. Artiesten die hard gaan, het verdienen nog harder te gaan en waarschijnlijk de komende jaren Den Haag uit zullen groeien of hier al lang en breed mee bezig zijn. Dit jaar begeleidt PAARD de R&B-artiest Sky Feliz en de poëtische nederpop-act Prins S. en De Geit naar een volgende stap in hun muzikale loopbaan.

PAARD biedt deze twee artiesten promotie, repetities en coaching aan en denkt mee met de volgende stappen die gezet kunnen worden. Het hele jaar door zijn er momenten waarop PAARD deze talenten in de volle schijnwerpers zet.

Het eindproduct van het Powered By PAARD traject is de 7″ vinyl single waar de twee artiesten samenkomen met op kant A de track Rood Staan Hard Gaan van Prins S. En de Geit en op kant 1 de track The Middle van Sky Feliz.

Deze limited edition vinylsingle is een must have voor in de Haagse platenkast. Bestel hem hier:

Bestel: POWERED BY PAARD 7″ Sky Feliz & Prins S. En De Geit

 

Sky Feliz met The Middle (officiële release in juli) // kant 1 van 7" PAARDSINGLE

Als kind van verschillende culturen, een Brits-Surinaams-Nederlandse R&B-artiest, omarmt Sky Feliz van nature een breed scala aan stijlen en disciplines. Haar zwoele vocalen en riffs, achtergrond in muziekproductie, acteren en dans zorgen ervoor dat haar nummers zich bevinden in dat fragiele gebied tussen het overduidelijke en de geheimzinnigheid, verwijzend naar intieme situaties waarin het fysieke en intellectuele elkaar overlappen, en vervolgens in een patstelling komen of uiteenvallen. In 2023 zal Sky haar carrière naar een hoger niveau tillen met een gloednieuw opnameproject met Jaap Wiewel en Robin Veldman.

De nog uit te brengen single “The Middle” is nu alvast te horen op vinyl op de 7″ Powered By PAARD single.

Prins S. En De Geit // met Rood Staan Hard Gaan kant A van 7" PAARDSINGLE

Lang, lang geleden in het koninklijke Den Haag woonde Prins S. in een toren van wel 42 verdiepingen hoog genaamd ‘Het Strijkijzer’. Ook componist/producer Marne vond daar een veilig heenkomen. Ze kwamen elkaar regelmatig tegen in de gemeenschappelijke ruimtes en zo ontstond een mooie vriendschap.

Als klein prinsje was charismatisch frontman Scott Beekhuizen alias Prins S. al gepassioneerd én gefrustreerd door taal. Pas toen hij zijn super dyslexie leerde omarmen, vonden al die wonderschone poëtische teksten en concepten in zijn hoofd hun weg. Multitalent & gitarist Marne Miesen & electro connaisseur Daniel Ortgiess maken de mix compleet. Prins S. en De Geit herbergt nu een schat aan muzikale en performance ervaring, kunde en opleiding.

POWERED BY PAARD 7″ 2023 Sky Feliz & Prins S. En De Geit

7″ PAARDsingle
De limited edition vinyl single met Sky Feliz en Prins S. En De Geit is onderdeel van een jaarlijks supporttraject -de achtste in rij – dat PAARD  jonge Haagse artiesten aanbiedt om zich op professioneel vlak verder te ontwikkelen. Zo kunnen zij coaching en training van professionals krijgen, kunnen zij van de technische faciliteiten van Paard gebruik maken, kan er op de PAARDpodia gewerkt worden aan hun liveshow, of is het zelfs mogelijk een videoclip op te nemen. Daarnaast zet PAARD zich in om de artiesten uiteindelijk in PAARD te laten optreden én een plek te geven op één of meerdere Haagse festivals.

Artiesten die eerder op de Paardsingle stonden:

The Deaf, Taymir, Son Mieux, Tears & Marble, The Stangs, Di-rect, Dandana, AAPNOOTMIES, NIKO, Ava Nova, Tousch, Tess Merlot, Maxine & Imbos. 

Vanaf vandaag is deze single met Sky Feliz & Prins S. En De Geit te koop via de Paard website!

Online verkoop:
De 7″ kan online besteld worden en per post (binnen NL) worden verzonden.

Bestel: POWERED BY PAARD 7″ Sky Feliz & Prins S. En De Geit