Paardcafé: LIEN albumrelease

zaterdag 27 januari 2024 2024

Dé kleinkunstige Nederpop formatie uit Den Haag. Akoestisch verweven met elektro.

Op zaterdag 27 januari 2024 presenteren zij bij Paardcafé hun derde album ‘Die kleur staat je goed’. Ze brengen pop naar het theater en kleinkunst naar poppodia. LIEN speelt met taal en emotie. Daar waar het wringt, valt wat te halen.

Eerder brachten zij de albums ‘Dit gaat nergens over’ (2021) en ‘Lief zonder reden’ (2022) uit. Je vindt LIEN ook in theaters met de muzikale kleinkunstvoorstelling ‘Lief zonder reden’ waarin ongemak, schaamte en genot door haar luchtige bestaan sijpelen.

LIEN bestaat op het podium uit Lien Cornelissen op zang en piano, Dylan Siemerink op drums en gitaar en Barend Spaan op basgitaar. Het afgelopen jaar hebben ze veel nieuwe muziek geproduceerd en elke maand een single uitgebracht. Kaderloos, zoals ze zelf zeggen. Maar toch is hun signatuur duidelijk hoorbaar. Ze voelen zich thuis in het theater en bij de pop en het snijvlak daartussen. En die dynamiek hoor je terug in wat ze maken. Ontroerd door het gevoelige ‘Zonnestralen’, is daarna meezingen met ‘Het Vulvalied’ ineens weer heel vanzelfsprekend.

Beleef het allemaal live tijdens de release van hun derde album ‘Die kleur staat je goed’!

electro kleinkunst
archief
  • Café
  • 20:00
  • 20:30
Nieuwsbrief