vrijdag 13 maart 2020

Paardcafe: Ferry Funky All Night Long – UITGESTELD

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 31 maart geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws.
Lees hier meer: www.paard.nl/nieuws/paard-tot-en-met-31-maart-gesloten/ 

DanceDiscofunkGratis18+
Archief
  • Paardcafé
  • 23:30
  • 23:30
  • 04:00

It’s gonna be a Very Funky Spring…

Na 4 hele hete nachten vol gezelligheid doen we het gewoon nog een keer! En om het nog wat warmer te maken komen de broski’s van the Limin’ Crew de boel even lekker opwarmen!

Als de funk sauce lekker pruttelt neemt Ferry Funky het daarna over om het kookpunt te raken. Even roeren, een dikke baslijn erbij en klaar! Het resultaat? Heul veul dikke House beats. Positieve, sexy dance beats met uitstapjes in de Hip Hop, Future, 80’s/90’s, Dancehall en Disco.