woensdag 30 september 2020

Paardcafé: Bony Macaroni + BRETT NEWSKI (US) [geannuleerd]

Deze show hebben we helaas moeten aflasten vanwege de Corona maatregelen. De ticketkopersontvangen mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Klinkt als Weezer, Frank Turner, Elliot Smith
  • € 7,50
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

BRETT NEWSKI & The No Tomorrow
Brett leefde als full-time nomade; verblijvend in hoeken en gaten van grond- en onderverhuur kamers in Vietnam, Zuid-Afrika, Duitsland en Wisconsin, waar hij zijn liedjes schreef en zichzelf weer oplaadde voor nieuwe tochten. Zijn muziek is ironisch en geëngageerd, maar vooral ook catchy DIY indie rock n ‘roll, die gelijkenissen toont met Violent Femmes, Jonathan Richman, Mountain Goats, het vroege Weezer, Frank Turner, en Elliot Smith.
Het inmiddels vierde studio album van BRETT NEWSKI’s heet Don’t Let The Bastards Get You Down en helpt je bij universele worstelingen met onderwerpen als relaties, een laag zelfbeeld, eenzaamheid, apathie en het behoud van optimisme.

Bony Macaroni
Nietsverhullend milennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het HARD en hoort jou het liefst de volle 3 minuten meeblèren. Ze willen je geen bullshit verkopen, ze willen gewoon een mooie avond.

De tragikomische emo-pop van Bony Macaroni kwam zo hard en snel als de tracks doen vermoeden. Binnen een jaar speelden ze vanuit het niets precies 52 shows door Nederland, Duitsland en België. Festivals van Sniester tot Mildtfest, supports voor o.a. Tim VanTol en de legendarische Raggende Manne en een Popronde-marathon langs de lekkerste zaaltjes van het land. Na de afscheidsklapper in de Melkweg verdween frontman Stefan voor ruim een half jaar naar de US om te schrijven en te spelen (en af te studeren…) maar nu komt hij je halen.

“Je zielenpijn blootleggen was nog nooit zo sympathiek.” – 3voor12