zaterdag 3 oktober 2020

Paardcafe: Ava Nova

AVA NOVA heeft op 6 februari haar debuut album uitgebracht, ‘Poppy but Unpolished’, in een volle kleine zaal van het PAARD. Het idee was natuurlijk om daarna vol het live circuit in te gaan, maar helaas werd daar een stokje voor gestoken..

 

electronic pop
Koop tickets
  • € 10,00
  • Paardcafé
  • 21:00
  • 21:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

Nu mag er gelukkig op kleine schaal weer van alles en hebben AVA NOVA en het Paardcafé de krachten gebundeld om een unieke avond te cureren. Zo zal AVA NOVA zelf een unieke intieme seated show spelen, heeft ze verschillende gast artiesten uitgenodigd en zal er een heuse cultuurmarkt zijn. En dat allemaal in het vertrouwde cafétje! Dit belooft een bijzondere avond te worden met zeer gelimiteerde capaciteit dus koop je kaartje snel en vis niet achter het net.

Zangeres Robin Dirksen studeerde aan de Herman Brood Academie. Ze ontmoette producer Robin Veldman in de badkamer van zijn eigen studio. Samen met Jaap Wiewel vormden ze met zijn drieën AVA NOVA. Het trio bracht begin 2019 hun eerste EP uit, genaamd ‘As You Please‘ en gaf afgelopen zomer een succesvolle show op Parkpop. 6 februari hebben ze een debuutalbum kunnen toevoegen aan hun CV, ‘Poppy but Unpolished’ die goed ontvangen werd door zowel fans als (online) pers.

 

Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door het Paard.