zaterdag 5 november 2022 8377

MISS MONTREAL

R.A.T.

Op zaterdag 5 november komt Miss Montreal naar PAARD! Het is 2008 als Miss Montreal (Sanne Hans) haar eerste single Just A Flirt uitbrengt. Acht albums en minstens net zoveel Top-10 noteringen later is de Hardenbergse een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als Hoe (ft. Nielson), Till The Sun Comes Up, A Million Ways en het duet Scared Of Love (ft. Wulf) heeft de zangeres meerdere platina en gouden platen op haar naam staan.

Archief
  • € 33,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 3,00 servicekosten

Samen met haar band is Miss Montreal een graag geziene gast op festivals als De Zwarte Cross, Concert At Sea en Vrienden Van Amstel Live. Als kers op de taart speelde het vijftal Pinkpop plat als headliner. Daarnaast Miss Montreal met haar sterke live performance inmiddels trots zijn op vele uitverkochte club- en theatertours door heel Nederland. Dit jaar richt Miss Montreal zich op het schrijven van Nederlandstalige muziek. De tickets gaan op 30 maart om 12:00 in de verkoop.

Support: R.A.T.
Uit het verre oosten van het land komt de door klassieke rock geïnspireerde band R.A.T. Deze driekoppige dansmachine – bestaande uit Ralf Böggering, Axel Grunnemeijer en Thijs Rensink – dompelt je onder in lang vergeten rocktijden. De jongens kennen elkaar van het conservatorium en nog altijd staat de passie en gedrevenheid voor muziek voorop. Met hun strakke, harmonische en aanstekelijke rock zorgen ze ervoor dat je niet stil kan blijven staan!

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

Met haar nieuwe single lijkt Miss Montreal officieel een nieuwe weg te zijn ingeslagen. Namelijk die van de Nederlands ballads.

Radio 538