zondag 27 december 2020

MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS AVONDSHOW [UITVERKOCHT]

PAARD is voorlopig even dicht voor publiek, maar gelukkig gaan we weer open in het nieuwe jaar. We zijn momenteel hard aan het werk om zo veel mogelijk via Livestream door te laten gaan. Ervaar dus jouw favoriete optredens thuis vanaf de eerste rij!

Heb je een ticket voor een show in de komende periode? Dan ontvang je spoedig een mailtje met meer informatie.

Soul, gospel en pop; het komt allemaal langs bij Michelle David & The Gospel Sessions. Ze zijn bij ons geen vreemden en we zijn weer zeer verheugd een speciale Kerstshow, naar aanleiding van het nieuwe album It’s A Soulful Christmas, in PAARD te hosten. Een avond waar vol wordt ingezet op de kerstsfeer die zo goed mogelijk probeert te vatten met mooie muziek. Het enige wat we niet kunnen bieden is een fijn laagje sneeuw buiten! Michelle David & The Gospel Sessions staan op 27 december in de Grote Zaal.

Deze show wordt 2x uitgevoerd voor een capaciteit van 30 bezoekers. Je kunt ook live op je bank meekijken met je kerstkliekjes op schoot!
Vroege Show [Uitverkocht]
↳ Late Show [Uitverkocht]
Livestream

gospelkerstlivestreampopSoul
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

Alle aspecten van de kerstmuziek worden meegenomen bij It’s a Soulful Christmas. Uiteraard zijn er popsongs, wordt er geflirt met soul uit de vroege jaren zestig en is, vanzelfsprekend, gospel ook een van de gebruikte stijlen. Alleen ‘Silent Night’ en ‘What Christmas Means To Me’ van Stevie Wonder zijn geen originele nieuwe songs. Het is de band er alles aan gelegen om de sfeer zo authentiek en kerstig als mogelijk te maken. Geen cynisme, maar gewoon lekker warm in de Grote Zaal met de muziek van Michelle David & The Gospel Sessions. Als 2020 iets nodig heeft is het een goeie kerstshow om het mee uit te zwaaien.

David zelf zorgt voor de gouden strot waar alles om draait.

3voor12, op Pinkpop