woensdag 20 oktober 2021

MEET THE URBAN PRO

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Meet The Urban Pro’s #10

Wil jij ook in gesprek met professionals uit het veld, kennis opdoen en jouw netwerk vergroten? Kom dan ook naar Meet The Urban Pro’s (MTUP), de netwerkbijeenkomst voor Haagse Hiphop, R&B en Urban muziekacts. Toegang is gratis, aanmelden verplicht via joan[email protected].

hiphopkennisR&Burban
Archief
 • Paardcafé
 • 18:30
 • 19:00

CultuurSchakel en poppodium PAARD organiseren na meerdere succesvolle Meet The Urban Pro’s netwerkbijeenkomsten voorlopig de laatste editie. Samen maken ze zich sterk om de Haagse Hiphop, R&B en Urban muziekacts te ondersteunen, ontmoetingen met professionals te creëren en kennis te delen en vergroten met like-minded creatievelingen.

Hiphop is dé meest populaire jongerencultuur die zowel de hitlijsten evenals wereldwijde het straatbeeld domineert. Op woensdag 20 oktober tijdens de Haagse Pop Week gaan de Meet The Urban Pro’s samen met de Haagse scene in gesprek over wat de langetermijnvise is van de Haagse hiphopcultuur en urban scene: talentontwikkelingsmogelijkheden, artistieke visie en focus, nachtprogrammering, publieksbereik, doelstellingen en acties, cultureel ondernemerschap en commerciële ambities. Wat hebben de makers nodig en hoe gaan de culturele instellingen verder?

Met Lokale sleutelfiguren en smaakmakers Bright Nshuti, Conchitta Bottse, Dharmen Nokhai, Frandjescka Ballootje, Joan Biekman, Lee-Roy ‘’DJ Stiekz’’, Mekki Abdel, Nordin Bresling, SABRI, Sherwin Blijd en Thijs van de Poll wordt het gegarandeerd een interessante en creatieve bijeenkomst! Na Meet The Urban Pro’s ben je van harte welkom om sinds de lockdown (maart 2020) weer live aanwezig te zijn bij GUAP Night. Dit is hét podium voor lokaal talent op het gebied van hiphop, R&B en urban uit Den Haag.

Wil jij ook in gesprek met professionals uit het veld en jouw netwerk vergroten? Meld je dan hier aan voor Meet The Urban Pro’s #10!

 • PROGRAMMA

  18:30 uur inloop MTUP
  19:00 uur aanvang MTUP
  21:00 uur einde MTUP / aanvang GUAP Night
  23:00 uur einde GUAP Night
  00:00 uur Paardcafé gesloten

De huidige staat van de Haagse hiphopcultuur en urban scene!

CultuurSchakel