LA DS PRESENTS THE FUTURE

zaterdag 14 oktober 2023 2023

In 1989 opende La DS haar deuren. De eerste House club van Den Haag was vernoemd naar de Citroën DS cabriolet op het podium waar een DJ booth in was gebouwd. De psychedelische inrichting en kwaliteits House trokken al snel dans/muziek liefhebbers, nachtbrakers, vrije geesten en andere paradijsvogels van heinde en ver naar de hofstad. De unieke sfeer, extravagante dansers, kleurrijke bezoekers en themafeesten zetten tot de sluiting in ’97 de toon. In 2022 was het team achter La DS terug met een nieuw concept: The Face Lift. Deze eerste editie in PAARD was een groot succes en presenteerde de vrije en creatieve sfeer van vroeger gecombineerd met het beste wat de 21e eeuw te bieden heeft. Op 14 oktober verandert het PAARD weer terug naar deze legendarisch club.

archief
  • Grote Zaal
  • 21:00
  • 21:00
Nieuwsbrief

De tweede editie brengt ons een kijkje in de toekomst. Verwacht een top selectie van de beste Housemuziek van de laatste 3 decennia gepresenteerd door House dj’s van het eerste uur. Naast de resident La DS dj’s RAMON en PAUL FUNK zal dit jaar ook House pionier DJ PIERRE uit de USA, uitvinder van de Acid House eind jaren ‘80, ons alle kleuren van het house spectrum laten horen. En LUCIEN FOORT maakt deze geweldige line up compleet! In 1991 draaiden de La DS dj’s zijn wereldhit Quadrophonia al en nu neemt hij zelf plaats achter de draaitafels. 

Natuurlijk zullen ook de visuals, show en dance door de extravagante performers en stylisten niet ontbreken. Dit wil je niet missen!

So be there, or be square

DJ PAUL FUNK

DJ RAMON

DJ PIERRE (USA)

LUCIEN FOORT

www.la-dsdanceclub.nl