zaterdag 14 oktober 2023

LA DS PRESENTS THE FUTURE

In 1989 opende La DS haar deuren. De eerste House club van Den Haag was vernoemd naar de Citroën DS cabriolet op het podium waar een DJ booth in was gebouwd. De psychedelische inrichting en kwaliteits House trokken al snel dans/muziek liefhebbers, nachtbrakers, vrije geesten en andere paradijsvogels van heinde en ver naar de hofstad. De unieke sfeer, extravagante dansers, kleurrijke bezoekers en themafeesten zetten tot de sluiting in ’97 de toon. In 2022 was het team achter La DS terug met een nieuw concept: The Facelift. Deze eerste editie in PAARD was een groot succes en presenteerde de vrije en creatieve sfeer van vroeger gecombineerd met het beste wat de 21e eeuw te bieden heeft. Op 14 oktober verandert het PAARD weer terug naar deze legendarisch club.

Koop tickets
  • Grote Zaal
  • 21:00
  • 21:00

De tweede editie brengt ons een kijkje in de toekomst. Verwacht een top selectie van de beste Housemuziek van de laatste 3 decennia gepresenteerd door House dj’s van het eerste uur. Naast de resident La DS DJ’s Ramon en Paul Funk zal dit jaar ook House pionier Dj Pierre uit de USA, uitvinder van de Acid House eind jaren ‘80, ons alle kleuren van het spectrum laten horen. Maar we verklappen nog niet de hele line up. Daarover later meer 🙂

Natuurlijk zullen ook de visuals, show en dance door de extravagante performers en stylisten niet ontbreken. Dit wil je niet missen!

So be there, or be square 🙂

DJ PAUL FUNK

DJ RAMON

DJ PIERRE (USA)