KANS [GEANNULEERD]

donderdag 6 juni 2024 2024

Let op: dit evenement is geannuleerd. Ticketkopers ontvangen hierover een mail.

In 2020 lanceerde Kans zijn debuutalbum ‘Deze Eenzaamheid Laat Mij Niet Alleen’ in eigen beheer. Met dertien solo tracks wist hij zijn stijl en mix van invloeden aan Nederland te presenteren. In samenwerking met het FPK bracht Kans de Wisseloord sessies uit, waarmee hij de live-ervaring van het album kon overbrengen.

Het tweede album, ‘Hennessy & Beckies’, zag het licht in 2022, met een sound die in lijn ligt met zijn eerdere werk. Terwijl zijn vorige album focuste op het vinden van een partner in dit digitale tijdperk, beschrijft ‘Hennessy & Beckies’ het loslaten van niet-werkende relaties en het genieten van het leven daarna. Het album neemt de luisteraar mee op een reis, terug naar het moment waarop Kans de relatie opnieuw overweegt. De thematiek van het album komt tot uiting in de titels van de nummers, waarin invloeden van social media, drank, geld, etc. een centrale rol spelen in de zoektocht naar liefde in deze tijd. Met 13 nummers blijft dit project actueel, vooral gezien de huidige maatschappelijke context.

Voor liefhebbers van 6lack, Frenna, Sevn Alias, Yves. hiphop
archief
  • €23,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Support: Ruskey
Opkomend Amsterdams multitalent Ruskey, geboren als Desai Breeveld, heeft altijd al muziek om zich heen gehad. Met een vader die gitarist, componist en producer is, een moeder die zingt en schrijft en grootouders die allemaal op het podium hebben gestaan, is hij al van kleins af aan omringd door mensen die zijn passie delen. Deze passie en liefde voor muziek is hij nooit verloren, zo begon hij op zijn vierde met piano en produceert hij vanaf zijn tiende. Na een aantal succesvolle singles, bracht hij september 2022 zijn langverwachte debuut EP ‘Baby Boy’ uit. Een gevoelig project over de liefde, gehuld in een R&B jasje, waarvan hij de productie volledig op zich nam. Na deze EP werd hij door Complex NL benoemd als “Artist To Watch”. Vorig jaar, op 23 april, stond hij samen met zijn band met zijn eerste headline show in de bovenzaal van de Paradiso, die hij binnen zes dagen wist uit te verkopen.