vrijdag 24 april 2020

HET HIPHOP JOURNAAL

Dit is voer voor je hoedenplank, tast toe proef die woofer. Van Opgezwolle tot The Opposites, via Kraantje Pappie, Hef, Adje, Winne en Jiggy Djé terug naar Extince, Brainpower en Osdorp Posse. Verwacht een bloemlezing uit het heden, verleden en de toekomst van de vaderlandse hiphop. Op vrijdag 24 april landt Het Hiphop Journaal in Den Haag. In Paard hoor je de beste classics, de nieuwste bangers èn natuurlijk tracks van 070’s finest als Mula B, Frenna, SFB, Kingsize, DHC en vele anderen!

Iedere show komen er special guests mee, die een live performance zullen doen. Welke artiesten dit zijn, blijft een verrassing..

hiphopnederhop18+
Koop tickets
  • Kleine Zaal
  • 23:00
  • 23:00

Het Hiphop Journaal brengt de allerbeste Nederlandstalige hiphop, waarbij drie DJ’s van classics tot new school draaien. De Manager, Johannes IV en Bowie hebben gezamenlijk meer dan 500 shows achter hun naam staan (waaronder shows met De Jeugd Van Tegenwoordig, Hef, Zwangere Guy, Joost & Ares) en bundelen hun krachten en hiphop-expertise in dit unieke clubconcept.

Van Opgezwolle tot The Opposites, via Kraantje Pappie, Winne en Jiggy Dje terug naar Extince, Brainpower en Osdorp Posse. Natuurlijk vergeten ze ook tunes van Ronnie Flex, Snelle, Josylvio en Jonna Fraser niet; verwacht een bloemlezing uit het heden, verleden en de toekomst van de hiphop des vaderlands.

 

Ikke kan je eventjes niet volgen, ikke kom er ff niet meer uit. Ik zit nu nu ff in de wolken en ik kom er denk ik niet meer uit…

FLINKE NAMEN