vrijdag 23 oktober 2020

HET HIPHOP JOURNAAL [nieuwe datum]

Dit is voer voor je hoedenplank, tast toe proef die woofer. Van Opgezwolle tot The Opposites, via Kraantje Pappie, Hef, Adje, Winne en Jiggy Djé terug naar Extince, Brainpower en Osdorp Posse. Verwacht een bloemlezing uit het heden, verleden en de toekomst van de vaderlandse hiphop.

In Paard hoor je de beste classics, de nieuwste bangers èn natuurlijk tracks van 070’s finest als Mula B, Frenna, SFB, Kingsize, DHC en vele anderen! Iedere show komen er special guests mee, die een live performance zullen doen. Welke artiesten dit zijn, blijft een verrassing..

*Gekochte tickets voor de verplaatste editie van 24 april zijn ook geldig!*

hiphopnederhop18+
Koop tickets
  • PRESALE 10 | DOOR IS MORE
  • Kleine Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

Het Hiphop Journaal brengt de allerbeste Nederlandstalige hiphop, waarbij drie DJ’s van classics tot new school draaien. De Manager, Johannes IV en Bowie hebben gezamenlijk meer dan 500 shows achter hun naam staan (waaronder shows met De Jeugd Van Tegenwoordig, Hef, Zwangere Guy, Joost & Ares) en bundelen hun krachten en hiphop-expertise in dit unieke clubconcept.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.

 

Ikke kan je eventjes niet volgen, ikke kom er ff niet meer uit. Ik zit nu nu ff in de wolken en ik kom er denk ik niet meer uit…

FLINKE NAMEN