vrijdag 19 februari 2021

GOLDBAND DIVJ-TOUR: VROEGE SHOW [afgelast]

Deze show is vanwege de Corona-maatregelen helaas afgelast. Ticketkopers krijgen een e-mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

———-

De bekendste stukadoors van Den Haag, nee van Nederland inmiddels. Want zo hard gaat het met Goldband. De 1e show was binnen 8 minuten uitverkocht en dit is dan ook exact de reden dat er een extra show is aangekondigd!

Sinds de release van EP ‘Dun Smeren Geld Verdienen’ in 2019 is het drietal al heel Nederland door geweest. Wat wil je ook met bangers als nazomeranthem ‘Witte Was’, Haagse Song van het Jaar ‘Mijn Stad’, zwijmelklapper ‘Alles Kapot’ of pseudo-SJW-song ‘De Wereld’. Zo veel noemenswaardige songs, in amper twee jaar tijd. Waar stopt dit? In elk geval brengt de Uber Goldband langs PAARD voor een show om de nu al legendarische “Dit Is Voor Jou”-Tour op sensationele wijze af te sluiten in eigen stad!

Let op: dit is de vroege show van 18:00 tot 20:00.

Klinkt als De Jeugd van Tegenwoordig op schrijverskamp met Henk en Henk boybandhousepopsynthpop
Koop tickets
  • € 16,50
  • € 16,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 17:30
  • 18:00

*incl € 2,50 servicekosten

Goldband
Milo, Boaz en Karel kennen elkaar sinds hun dertiende toen hun vaders die hen allemaal, naar eigen zeggen: ‘de stuc-game hebben ingerold’. Toen rondom PIP het idee kwam om een boyband-extraordinaire op te richten is alles in een stroomversnelling geraakt. De troffels werden ingeruild voor microfoons en de vroege ochtenden op de bouwplaats werden late uurtjes in nachtclubs. Inmiddels is Goldband wereldberoemd in Den Haag en is de rest van Nederland met de dag een stukje meer fan.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Heb je Noorderslag eerder zo aan zien staan?

3voor12, op Noorderslag