DE KRAAIEN KINDERMATINEE [GEANNULEERD]

vrijdag 20 oktober 2023 2023

Na een aantal succesvolle samenwerkingen met onder andere DJ Outsiders, is het weer tijd voor een eigen album van De Kraaien. En daar hoort natuurlijk ook een clubtour bij! De Haagse formatie slaat hierbij PAARD niet over. Op 20 oktober 2023 zie je De Kraaien, gewapend met de eigenwijze rauwe teksten die je gewend bent, in de Grote Zaal.

LET OP! Dit is een show speciaal voor onder de 16 jaar. Er zijn verschillende ticketsoorten voor deze show beschikbaar. Tickets voor onder de 16 jaar, tickets voor 16 jaar en ouder en als laatste een combiticket voor volwassenen, voor de show ’s middags en de show ’s avonds. Wil je alleen tickets kopen voor de avondshow? Klik dan hier.

Een begeleider van 18+ onder de 16 jaar is verplicht, per begeleider maximaal 4 kinderen van onder de 16 jaar. 

DEZE SHOW IS VANWEGEN PRODUCTIONELE REDENEN HELAAS GEANNULEERD.

pop
archief
  • Grote Zaal
  • 15:30
  • 16:00
Nieuwsbrief

Met doorlopend succes van hits als Ik vind je lekker en Pechvogel op zak, keert de Kraaien terug met nieuwe single Wodka Chickies. Een voorproefje op het nieuwe album. Tijdens een show van De Kraaien is niets te gek en het is dan ook maar weer de vraag waar Bernd Gansebev deze keer mee op de proppen komt. Rookbommen, visuals, live musici of artist features, niets is te gek.