DE KRAAIEN

vrijdag 20 oktober 2023 2023

Na een aantal succesvolle samenwerkingen met onder andere DJ Outsiders, is het weer tijd voor een eigen album van De Kraaien. En daar hoort natuurlijk ook een clubtour bij! De Haagse formatie slaat hierbij PAARD niet over. Op 20 oktober 2023 zie je De Kraaien, gewapend met de eigenwijze rauwe teksten die je gewend bent, in de Grote Zaal.

Met doorlopend succes van hits als Ik vind je lekker en Pechvogel op zak, keert de Kraaien terug met nieuwe single Wodka Chickies. Een voorproefje op het nieuwe album. Tijdens een show van De Kraaien is niets te gek en het is dan ook maar weer de vraag waar Bernd Gansebev deze keer mee op de proppen komt. Rookbommen, visuals, live musici, artist featers, strippers of paaldansers, niets is te gek.

pop
archief
  • €21,50 *
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Supports: Mispoes & SKINC

De meiden van Mispoes hebben onderhand menig club en bar afgestruind. Zij hebben de kat uit de boom gekeken en kwamen tot de conclusie dat er een beetje pussy mist in de clubs. Dan hebben we het niet over de girls op de dansvloer maar de girls achter de decks en de schermen. Mispoes combineert muziek met entertainment, kunst en cultuur en zorgt er geheid voor dat de pootjes van de vloer gaan! De twee grondleggers van het Mispoes Events Team draaien back-to-back wat hun publiek maar wil horen. Hun forte ligt bij hits waar zij graag zelf op dansen: 80’s 90’s en nullies met een vleugje house en wellicht een klein snufje drum&bass voor de liefhebber. Matching outfits en lekkere dansmoves kunnen ook hier niet ontbreken. Als de kat van huis is, is ze bij Mispoes.

Hip-Hop alleen dekt de lading niet. Het viertal rappers/producers hebben alle elektronische stijlen in een blender gegooid, met als uitkomst de zeer opmerkelijke smoothie genaamd SKINC. Door op een unieke wijze in te spelen op hun eigen ervaringen en alles wat het leven van een jongvolwassene met zich mee brengt kleurt SKINC een muzikale wereld waar velen zich in kunnen verplaatsen. Het winnen van de Nobel Award 2022 was voor de jongens een mooie eerste stap in de goede richting gevolgd door hun EP ‘In Het Rood’, en afgelopen zomer hun debuutalbum ‘Wezens van Gewoonte’. Er word vaak gezegd dat SKINC hun “eigen hokje” creëert, en met dit album hebben zij dit bewezen.

Special guest performance: Hans Glock (Dier van de Nacht Album Showcase)