zondag 6 november 2022

COWBOY JUNKIES

Cowboy Junkies komen 6 november naar PAARD! Cowboy Junkies zijn zoveel meer dan alleen een coverband. De dromerige en melancholische alt-country van de twangband is al 35 jaar uitermate verslavend voor liefhebbers van het genre. Met een glansrijk repertoire, van onder andere Neil Young, Bob Dylan & The Cure, bezorgen ze je een avond die je meeneemt door verschillende decennia. Hun vertolkingen zijn eigenzinnig, onverwachts en tot in de puntjes verzorgd. Waardoor de o zo geweldige klassiekers weer opnieuw tot leven komen.

Klinkt als Kathleen Edwards, Patty Griffin
Koop tickets
  • € 42,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

De groep werd in 1985 gevormd in Toronto en vergaarde veel bekendheid met hun album ‘The Trinity Sessions’. Deze klassieker combineerde folk, blues en rock op een ongekende manier en verkocht miljoenen. Los Angeles Times benoemde het album tot een van de beste tien albums van dat jaar.

Via hun nieuwste plaat, ‘Songs of the Recollection’, laat de band zich van hun beste kant zien met een selectie van pop classics die moeiteloos in elkaar overlopen. Zing mee met Five Years van Bowie, The Way I Feel van Gordon Lightfoot en No Expectations van The Rolling Stones, maar dan in Cowboy Junkies stijl.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

Met hun magische melange van folk, country en rock, 'Songs of the Recollection' behoudt Cowboy Junkies hun hoge standaard van creatieve interpretatie en expressie

XSNOIZE