woensdag 17 april 2019

BILL LAURANCE In Het Koorenhuis

Mondriaan Jazz & Projazz presents

Let op! Dit Paard op Hol concert vindt plaats in het Koorenhuis, Prinsegracht 27.

Snarky Puppy toetsenist Bill Laurance is een absolute alleskunner. Net als zijn collegabandleden Michael League en Cory Henry, heeft ook Laurance inmiddels een reputatie opgebouwd met projecten die hij naast Snarky Puppy initieert. Naast toetsenist is Laurance componist, arrangeur en producer en maakt hij soundtracks voor film en tv. Met zijn muzikale Snarky Puppy-maatjes Michael League en Robert ‘Sput’ Searight bracht hij onder de noemer ‘The Bill Laurance Project’ zijn debuutalbum ‘Flint’ uit in 2014, gevolgd door het soloalbum ‘Swift’ in 2015. Daarna volgden twee nieuwe League/Searight samenwerkingen Aftersun en Live At Union Chapel in 2016.

Intussen heeft Laurance zich ook bewezen als een innemende solist, waarbij hij de energie van zijn albums weet vast te houden en een verrassende link legt tussen jazz, klassiek en wereldmuziek.

Programma:
19:00 uur: aanvang diner
19:15 uur:  jong jazztalent (Foyer)
20:30 uur: Bill Laurance (Grote Zaal)
21:45 uur: after-party (foyer)

 

Jazzklassiekwereldmuziek
Archief
  • Online: Entree €16 Diner & Jazz €28 | Kassa: €18 en €9 voor studenten- en Ooievaarspas
  • Paard op Hol: Koorenhuis
  • 18:00
  • 19:15

*incl € 2,50 servicekosten

Diner & Jazz
Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor dient u een ticket aan te schaffen via deze link. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Er is keuze uit vlees of vegetarisch. Diner ticket is inclusief 1 drankje.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders:
Tickets aan de kassa zijn € 9,-, op vertoon van de pas; combiticket diner & jazz  (inclusief 1 drankje): € 21,-. Voor een combiticket kan tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert gereserveerd worden via [email protected] In de mail s.v.p. naam, achternaam, telefoonnummer en pasnummer vermelden. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. ProJazz en maakt deel uit van de serie “ProJazz in het Koorenhuis”. Een serie met avondvullende programma’s én de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer.

Locatie: In het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag
Datum: 17 april 2019
Aanvang: 19:00 uur

Entree: € 16 (online) € 28 diner & jazz (alleen online, inclusief 1 drankje), € 18 (kassa) € 9 (Ooievaarspas/studentenpas)

Bill Laurance ontdekte vrij recent dat zijn vernieuwde en verbeeldende aanpak in grotere bezettingen ook uitstekend werkt in de smalste en intiemste bezetting: solo.

Wiko Veenvliet voor Jazznu.nl