dinsdag 23 april

Vacature: Stageplek PR & Marketing (februari 2025)

LET OP: Wij zoeken stagiairs vanaf februari 2025. Voor de periode van september zitten wij vol! Helaas hebben we bij PAARD geen mogelijkheid voor afstudeerstages.

 

Bij PAARD geloven we dat muziek de verbindende kracht heeft om mensen samen te brengen en een blijvende indruk te maken. In de afgelopen vijftig jaar is PAARD van klein cultureel centrum uitgegroeid tot één van de grootste poppodia van het land, met ruim 700 events en 250 duizend bezoekers per jaar. We zijn diepgeworteld in het DNA van Den Haag, de hyperdiverse stad van veen, zand, baksteen en beton. De komende vijftig jaar willen wij door blijven ontwikkelen. Nieuwe muziek, nieuwe feesten, nieuwe zalen, maar ook blijven doen waar we goed in zijn: de soundtrack verzorgen van het leven van onze bezoekers.

PAARD is op zoek naar een nieuwe stagiair(e) PR & Marketing (HBO) Bij voorkeur 32 uur.

Op de marketingafdeling van PAARD is geen dag hetzelfde, daarom valt er zoveel te leren! Het marketingteam van PAARD is altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige studenten die hun eerste stappen in de muziekwereld willen maken bij een organisatie waar muziek, plezier en hard werken bovenaan de to-do lijst staat.

Je werkt als stagiair mee in de showpromotie. Dat wil zeggen dat je samen met het team probeert het publiek enthousiast te maken voor concerten en clubavonden in PAARD. Je pakt daarbij kleine (en later grote) taken op in dit proces. Hier staan jouw leerdoelen en ontwikkelingswensen natuurlijk voorop. Daarnaast moedigen wij je aan om zoveel mogelijk PAARD-programma en clubavonden te bezoeken.

Werkzaamheden
• ondersteuning van het marketingteam;
• content maken voor social media;
• artwork ontwerpen voor PAARD-programma;
• filmpjes editen;
• verzorgen van de publicitaire inrichting van o.a. de foyer van Paard;
• onderhouden van het media/publiciteitsarchief;
• meehelpen in de verspreiding van offline promotiemateriaal;
• nieuwe concepten bedenken;
• overige promotionele & ondersteunende werkzaamheden;

De stageperiode moet een periode van minimaal vijf maanden betrekken. PAARD biedt voor deze stageplaats een stagevergoeding van €250 per maand bij een 36-urige stageweek.

Wat vinden wij belangrijk?
• je hebt een enthousiaste persoonlijkheid;
• je hebt grote affiniteit met muziek;
• je bent bij voorkeur woonachtig in regio Den Haag;
• je volgt een HBO-studie in de richting van Marketing, Communicatie, Music Management, Creative Business, M&EM of CMV;
• je beschikt over een zelfstandige en initiatiefrijke instelling;
• dit is GEEN afstudeerstage.

Over Paard
PAARD bestaat sinds 1972 en programmeert een zo breed mogelijk muziekaanbod. PAARD is van een klein Do-It-Yourself-centrum uitgegroeid tot de grootste instelling op het gebied van popmuziek in de provincie Zuid-Holland. PAARD organiseerde het afgelopen jaar 581 verschillende evenementen die door meer dan 270.000 bezoekers uit het hele land werden bezocht. Wij hebben een open visie ten aanzien van popmuziek, wat terug te zien is in het gevarieerde aanbod van Pop, Rock, Roots, Reggae, Metal, RnB, Hip Hop, World, Dance, Elektronisch, Techno, Nederlandstalig, Jazz, Modern-Klassiek en Experimenteel. Ook hecht Paard belang aan actuele wetenschappelijke-, literaire- en educatieve programma’s waarin de maatschappelijke horizon verbreed wordt. Het Paard-team bestaat uit zo’n 25 vaste medewerkers, aangevuld met vele oproepkrachten en freelancers in horeca, techniek en promotie en nog een enthousiaste groep vrijwilligers en stagiaires.

Reacties:
Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats? Mail dan een sollicitatie voorzien van curriculum vitae naar [email protected] t.a.v. Joeri Gordijn.

Let op: wij nemen op dit moment geen afstudeerstagiairs aan.