woensdag 24 april 2019

WOLFRIK, THE AFFECT HEURISTIC & DRUNKTANK

The Affect Heuristic en Drunktank

Wolfrik is er zo eentje die we onder de noemer ‘’Het beste van alle werelden’’ kunnen plaatsen. Het is hard, het is melodisch én het heeft een goede dosis Punk. Al eerder waren deze vijf mannen te vinden in de voorprogramma’s van onder andere The Black Dahlia Murder en Protest The Hero, dus we kunnen wel stellen dat ze van de misschien wel beste hebben mogen leren, en dat hoor je. Nu ze hun debuut EP ”Skeleton City” uitgebracht hebben, mogen ze zelf het podium bestijgen als hoofdact. Het enige wat we tijdens deze set tolereren is keihard beuken en niets anders.

Klinkt als Stick To Your GunsMelodic Hardcoremetalpunk
Archief
  • € 7,50
  • Paardcafé
  • 20:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Niet één, maar twee bands zullen het publiek eens goed opwarmen voor de hoofdact. Door DIY en punkethiek te mengen met een enigszins ongezonde obsessie met metal, zijn ex- en huidige leden van verschillende bands samengekomen om pakkende en technische songs te schrijven onder de naam: The Affect Heuristic.

Daarnaast zal Drunktank, die zich liefst als ‘punk rock soldiers of fortune’ omschrijft, het podium betreden. Reken op een mix van snelle 90s skatepunk met gitaarrifs uit de 80s metal en natuurlijk keiharde meezingers.

''This band has the power to tear through your city like a whirlwind of fun, leaving a trail of riffs, screamed choruses and raised fists.''

Shout Louder