zondag 11 maart 2018

WACO JESUS plus supports

Let op! Dit concert is verplaatst van Paard naar Musicon (Soestdijksekade 345). Eventueel aangeschafte voorverkoop kaarten voor het concert in het Paard blijven geldig. Musicon doet zelf geen voorverkoop voor dit concert, dus alleen kaarten aan de deur van Musicon verkrijgbaar.

Waco Jesus mag zich gerust een van de meest schokkende death metal/grindcore bands van de wereld noemen, en dan bedoelen we niet alleen in hun lyrics: hun EP- en albumcovers zijn zo gore dat zelfs wij ze niet mogen tonen. De band, ontstaan in de jaren 90 in Illenois, refereert met hun naam aan een moordpartij in 1993 op religieuze mensen in de Amerikaanse plaats Waco. Hard en heftig: net als hun muziek. Na een aantal wisselingen binnen de band zijn ze terug met hun laatste album ‘Filth’ waarop brute breakbeats en dodelijke gitaren  afgewisseld worden met psychotische grunts en screams.

  • €10,- AAN DE DEUR BIJ MUSICON
  • Musicon
  • 18:00
  • 18:00

*incl € 2,50 servicekosten

Bleed the victim
Bleed the Victim is een melodische, thrash metal band gevormd door de broers Alec and Brett Johnson. De heren uit Amerika worden beïnvloed door bands als Metallica, Iron Maiden, Slayer, Testament en Megadeth. Hun laatste EP ‘Flawless Execution’ kwam uit in 2016 en bevat gruwelijk harde nummers zoals ‘Devils Den’, een naam die hun shows eer aan doen, want je waant je letterlijk in het hol van de duivel.

Death Bed Confession
De Amerikaanse heavy metal groep Death Bed Confession klinkt als een mix van de beste aspecten van heavy rock vanaf de jaren 70 tot nu. Ook al zien ze zichzelf niet als progressieve metal band, hun laatste album “American Muscle’’ bevat zeker de nodige prog-elementen.

Meet The Mailman
Snoeiharde Thrash Metal uit Quebec City van de mannen van Meet The Mailman! De band, gevormd in 2008, haalt zijn invloeden onder andere uit jaren 80 metal, Amerikaanse thrash metal, progressieve rock en punk rock.

You can be sure that things are going to get brutal and sick

Maelstromzine.com on Waco Jesus

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur