zondag 5 december 2021

VUNZIGE DEUNTJES [geannuleerd]

CORONAMELDING Update 26 november: Zoals jullie ongetwijfeld begrijpen, hebben de net aangekondigde maatregelen gevolgen voor ons programma per zondag 28 november 2021. Wij zijn hard bezig om voor elke show een passende oplossing te vinden. Dit gaat in overleg met de artiest, dus geef ons even de tijd. Ticketkopers ontvangen van ons mail zodra er duidelijkheid is. Je hoeft dus niet zelf contact met ons opnemen. Verder plaatsen we het nieuws ook op de website en in het facebook event.

We hopen dat we je na de lockdown weer mogen ontvangen! Tot die tijd, stay safe!

 

Bericht vanuit Vunzige Deuntjes:
We zagen het al een beetje aankomen, toch voelde de persco aan als een pijnlijke reality check. Voor de zoveelste keer zijn we ingehaald door de realiteit, en die is zuur: dit geplande partijtje vunzig doen gaat niet door. Alle kaartkopers ontvangen een mail met meer info over de verdere afhandeling van dit alles. Mocht je hierna nog met vragen en/of opmerkingen zitten, dan zijn wij bereikbaar via [email protected]
DancedancehallhiphoprnbSoulurban18+
Koop tickets
  • Grote Zaal
  • 18:30
  • 19:00
Vunzige Deuntjes, het gezelligste feestje van Nederland en Vlaanderen! Perfect voor je vaste dosis hip-hop, r&b en dancehall tunes! Dat betekent een klassieke avond schuren langs de randjes, vunzigheid druipend van de muren, en dat alles op de fijnste hiphop, R&B en dancehall-deuntjes.


LINE-UP

TBA

''Perfect voor je vaste dosis hip-hop, r&b en dancehall tunes!''

Vunzige Deuntjes