zondag 26 september 2021

UIT HET GAREEL: ART MARKET

CORONA UPDATE 25/2: Dit event is te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs (qr-code) of negatief testbewijs en is zonder 1.5-meter of mondkapje.

Na een tijdje afwachten, verplaatsen en weer afwachten is het eindelijk zo ver! De lang verwachte Art Market! Superblij dat het nu echt plaats kan vinden, en dat zelfs zonder afstand en met meer capaciteit. Zin in!

Uit Het Gareel presenteert met trots de tweede editie van de Art Market. Op zondag 26 september krijg je de unieke kans om kunstwerken van jonge Haagse kunstenaars te kopen in de foyer en laden en lossen loods van poptempel en club PAARD.

Bij de 20 stands met kunstwerken zoals verschillende soorten prints, grote en kleine unieke werken, t-shirts, totebags en vinyl kun je heerlijk neuzen, kijken en kiezen onder het genot van een biertje en chille muziek.

De prijzen van de werken variëren vanaf €1,- tot maximaal €250,- en worden betaald met cash of Tikkie. De markt vindt plaats van 11:30 – 17:30. Vergeet je eigen tasje niet mee te nemen! Houd instagram @uithetgareel in de gaten voor meer informatie over de kunstenaars en de werken die je kunt kopen

djsdrankjekunstmarkt
  • Entree 3 (incl. consumptie)
  • Foyer + Loadingdock
  • 11:30
  • 11:30
  • 17:30

➣ Toegang: Je kan gewoon een kaartje halen aan de deur. De entree is 3 euro en daar zit ook een consumptie bij inbegrepen. Hoe chill is dat!
Er wordt een hoge opkomst verwacht, dus geen zin om te wachten? Haal dan een kaartje online en skip de rij! Slechts een beperkt aantal beschikbaar. Bij de deur scannen we je QR code.

Tijdslots & Tickets: 

🎫  Tickets – 11:30 – 13:30

🎫  Tickets – 13:30 – 15:30

🎫  Tickets – 15:30 – 17:30

Iedereen die vorige keer al een ticket heeft gekocht ontvangt daar een mail over, je kunt deze houden en gebruiken voor de nieuwe datum, of refunden.

Kunstenaars: Anna Nunes, Alice Mulder, Dünya Atay, Erik Muusse, Erwin Verkade, GAAA, Jessie Hoefnagel, JAWGEM, Manouk van Eesteren, Marieke Matthijs, Niels Weerheim, Rake Streken, Shanna M. Casey,  Marina Heuvelman, Isabelle Backer, Merel van Beek en Anna Lenczewska

Muziek:

11:30 – 13:30 Dim Garden 13:30 – 15:30 Human Nature DJ 15:30 – 17:30 Conrad Soundsystem

Vinyl verkoop: Beukwerk Records

*Stichting Uit Het Gareel is een on- en offline initiatief met twee hoofddoelen: een platform creëren voor jonge en veelbelovende kunstenaars om hun werk te laten zien en verkopen en om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de interessante kunstwereld. Deze doelen zijn de basis voor verschillende evenementen en projecten, zoals Uit Het Gareel Festival, Uit Het Gareel Kunstmarkt en pop-up exposities

.

Betaalbare Haagse kunst te koop! ♥

– Uit Het Gareel