zaterdag 10 juli 2021

UIT HET GAREEL: ART MARKET [publiek]

Door de aangekondigde nieuwe maatregelen (9 juli) kan Uit Het Gareel morgen niet doorgaan. We zijn druk bezig met het prikken van een andere datum. Meer info volgt! Kaartkopers ontvangen spoedig mail en kunnen kiezen hun ticket te houden of krijgen een refund.

Uit Het Gareel presenteert met trots de tweede editie van de Art Market. Tijdens The Hague Contemporary Art Weekend, op zaterdag 10 juli, krijg je de unieke kans om kunstwerken van jonge Haagse kunstenaars te kopen in de foyer en laden en lossen loods van poptempel en club PAARD.

Bij de 20 stands met kunstwerken zoals verschillende soorten prints, grote en kleine unieke werken, t-shirts, totebags en vinyl kun je heerlijk neuzen, kijken en kiezen onder het genot van een biertje en chille muziek.

De prijzen van de werken variëren vanaf €1,- tot maximaal €250,- en worden betaald met cash of Tikkie. De markt vindt plaats van 12:00 – 18:00. Vergeet je eigen tasje niet mee te nemen!

Houd instagram @uithetgareel in de gaten voor meer informatie over de kunstenaars en de werken die je kunt kopen.

djsdrankjekunstmarkt
  • Entree 3 (incl. consumptie)
  • Foyer + Loadingdock
  • 12:00
  • 12:00

➣ Toegang:
Je kan gewoon een kaartje halen aan de deur. De entree is 3 euro en daar zit ook een consumptie bij inbegrepen. Hoe chill is dat!

Er wordt een hoge opkomst verwacht, dus geen zin om te wachten?  Haal dan een kaartje online en skip de rij! Slechts een beperkt aantal beschikbaar.

Tijdsslot 1: vanaf 12:00 – klik hier
Tijdsslot 2: vanaf 14:00 – klik hier
Tijdsslot 3: vanaf 16:00 – klik hier

➣ Kunstenaars: 
Erwin Verkade, Niels Weerheim, Jawgem, Mwahrk, Glitterstudio, Studio Poca, Dünya Atay, Anna Nunes, Marieke Matthijs, Jessie Hoefnagel, Alice Mulder, Rake Streken, Erik Muusse, Stencilwerck, GAAA, Manouk van Eesteren & Shanna M. Casey.

➣ Muziek:
12:00 – 14:00 Dim Garden
14:00 – 16:00 Human Nature DJ
16:00 – 18:00 Conrad Soundsystem

➣ Vinyl verkoop: 
Beukwerk Platen & The Record Corner

*Stichting Uit Het Gareel is een on- en offline initiatief met twee hoofddoelen: een platform creëren voor jonge en veelbelovende kunstenaars om hun werk te laten zien en verkopen en om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de interessante kunstwereld. Deze doelen zijn de basis voor verschillende evenementen en projecten, zoals Uit Het Gareel Festival, Uit Het Gareel Kunstmarkt en pop-up exposities. 

Betaalbare Haagse kunst te koop! ♥

– Uit Het Gareel