Alekzan Powell
donderdag 29 november 2018

THE STRUGGLE IS REAL

In opdracht van universiteit Leiden en CultuurSchakel heeft cultureel antropoloog Soraya Ruijg onderzoek gedaan. Een onderzoek naar de identiteitsvorming en infrastructuur van de Haagse urban scene in verhouding tot de mainstream culturele sector in Den Haag. Naar aanleiding van dit onderzoek met de veelzeggende titel ‘The Struggle is Real’ laat Soraya samen met JM & Enoch Ward Brew aan de hand van dit event zien wat de Haagse urban scene te bieden heeft.

 

Archief
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 20:00

De avond zal in het teken staan van het promoten van diversiteit binnen het Haagse culturele veld en het samenbrengen en versterken van de Haagse urban scene. Kom kijken naar dope optredens, urban arts en nog veel meer. De avond wordt afgesloten door niemand minder dan DJ Don James. Ook zal er een open mic zijn, dus kom & show your skills!

Het event is mede mogelijk gemaakt door: CultuurSchakel, Fonds1818 & Paard.
Aanmelden voor deelname kan hier!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur