maandag 9 oktober 2023 8380

THE JORDAN

The Jordan betekent voor Caroline van der Leeuw, voormalige zangeres van de popgroep Caro Emerald, een nieuw hoofdstuk en een artistieke transformatie waarmee ze haar verhaal volledig herschrijft. Haar debuut album, Nowhere Near the Sky, is baanbrekend met triphop en folktronische texturen. Op 9 oktober 2023 staat The Jordan in PAARD.

Archief
  • € 26,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

The Jordan maakt trippy pop liedjes die lyrische poëzie en cinematische arrangementen combineren met een ruwe, vrouwelijke rand. Haar songteksten zijn openhartig en oprecht over onderdrukte gevoelens en jaren van twijfel.

SUPPORT: LOV3LESS

Lov3less brengt een eigentijds geluid, gruizige fuzz-gitaren worden moeiteloos in elkaar gevlochten met elektronische synths. Frontvrouw Simone van Vugt voert je mee langs de verschillende uithoeken van haar binnenwereld; ze beproeft de tegenstrijdigheden van het leven en onderzoekt de scheidingslijn tussen lust en liefde. Lov3less verkent op sensuele wijze en met een haast ongepaste lichtheid de donkere randen van het innerlijke debat tussen goed en kwaad. Ze zingt over alledaagse twijfels van een jongvolwassen vrouw in een mannenwereld, speelt slinks het spel van verleiding en zet zo de machtsverhoudingen op zijn kop.