THE DANDY WARHOLS & THE BLACK ANGELS

maandag 23 september 2024

Met Bohemian Like You van The Dandy Warhols noem je direct de soundtrack van meerdere generaties. Maar de band die in 1994 werd opgericht sleepte meer succesnummers in de wacht. Op het onlangs verschenen album Rockmaker hoor je het kenmerkende geluid van de band, korrelige shoegaze met psychedelische invloeden. Een geluid dat de tand des tijds altijd zal doorstaan.
Op 23 september koppelen we The Dandy Warhols aan The Black Angels voor een Double Bill. Met Double Bill paren wij twee acts waarvan wij denken dat er een muzikale match is. Twee hoofdacts, dubbel zo veel ontdekken, dubbel plezier.

 

Voor liefhebbers van The Velvet Underground, Eels, The Hives
koop tickets
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Wanneer je een plaat van The Black Angels aanzet, je ogen sluit en jezelf onderdompelt in de psychedelische melodieën, waan je je even in de jaren ’60. Wat niet gek is, want de band haalde voor zowel hun naam, als hun muziek inspiratie uit de iconische band The Velvet Underground. Dit jaar blaast het vijftal maar liefst 20 kaarsjes uit en van stoppen is geen sprake. In 2022 kwam het album Wilderniss of Mirrors uit en ook daar is de link met The Velvet Underground duidelijk te vinden. Afgelopen jaar werden fans verblijd met de single My Tornado, samen met The Raveonettes, waar je een net ander geluid van de band hoort.

 

THE DANDY WARHOLS & THE BLACK ANGELS

maandag 23 september 2024

koop tickets