vrijdag 30 augustus 2019

THE CHURCH – Starfish 30th anniversary tour [cancelled]

Helaas heeft The Church wegens het uitvallen van drummer Timothy Powles door een verwonding aan zijn voet al hun Europese shows af moeten zeggen. Jouw kaarten worden automatisch en zo snel mogelijk (exclusief servicekosten) geretourneerd (conform onze algemene voorwaarden) op het rekeningnummer waarmee de tickets zijn aangeschaft.

De Australische Paisley Underground pioniers The Church vieren dit jaar het dertigjarige bestaan van hun waanzinnige plaat Starfish. Dat album staat met name bekend om de twee monumentale singles ‘Under The Milky Way’ en ‘Reptile’, maar zoals zo vele klassiekers is Starfish meer dan de som der delen. Van het fenomenale intro van ‘Destination’ tot afsluiter ‘Hotel Womb’, Starfish is een wereld op zich waar The Church het PAARD doorheen zal leiden op 30 augustus in de Grote Zaal, aangevuld met een greep uit hun indrukwekkende oeuvre.

New Wavepostpunk
Archief
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

Dat oeuvre heeft de groep zorgvuldig opgebouwd in de indrukwekkende 38 jaar dat ze bestaan. The Church speelde in 2018 een veelgeprezen show op het Meltdown Festival op uitnodiging van Robert Smith van The Cure, waarna de Starfish Anniversary Tour van start ging. Sinds 2014 wordt de band bijgestaan door Ian Haug van Powderfinger.