zaterdag 8 juni 2019

THE BOWIE COLLECTIVE

The Bowie Collective is een 12 koppige Rock ’n Roll band die ontstaan is uit een grote liefde voor, je raad het al, David Bowie. Toen ‘Starman’ in 2016 overleed hebben de mannen de handen ineen geslagen om ervoor te zorgen dat Bowie’s werk levend zal worden gehouden. Het doel van de band is ervoor zorgen dat het publiek het gevoel dat zij hadden tijdens de concerten van Bowie kan blijven ervaren, maar vooral ook om te herinneren, zingen, dansen en vieren.

 

 

glamrockNew Waverock
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Door de nummers van Bowie een nieuw leven te geven in deze live-ervaring houden zij de ‘strange fascination’ hoog. Ze proberen iedere nuance en het gevoel van de nummers vast te leggen, samen met het publiek.

''You guys did it proud, EXCELLENT, Great to see the audience' reaction too !!''

– Rick Wakeman

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur