woensdag 1 maart 2023 8380

TESSEL

MarynCharlie

De lichtvoetige indie-pop van TESSEL voert je mee op een golf van quirky gitaren, groovy drums en gelaagde samenzang. De Utrechtse band was al te zien als support van o.a. Ten Fé en Waltzburg, op Motel Mozaïque en als 3voor12 talent tijdens de Popronde. Vlak voor de eerste lockdown dook de viermansformatie de studio in om te werken aan heel veel nieuwe liedjes. Een verzameling van persoonlijke verhalen is omgetoverd tot een debuut EP getiteld ‘Family Time‘. 1 maart speelt Tessel een energieke en groovy show in Paardcafé.

Klinkt als Mac Demarco, Benny Sings, Beach Fossils
Archief
  • € 10,00
  • Café
  • 20:00
  • 20:30

*incl € 3,00 servicekosten

Hun single Magazine was afgelopen zomer nog teamsong op 3FM. De jongens zijn nu bezig met de release van een reeks nieuwe singles met nog meer groove, kopstemmen en de same old indie vibes zoals je die van TESSEL gewend bent, waaronder de laatste single Call Me.

Support: MarynCharlie
MarynCharlie
is een indie/alt pop singer-songrwiter die tijdens haar optredens het hele publiek meeneemt op een reis door haar hoofd. Zo schrijft ze in haar nieuwe EP Life Is Overwhelming over alles wat generatie Z bezighoudt zoals; een negatief zelfbeeld, hoge verwachtingen, sociale mediadruk, een onzekere toekomst, een existentiële crisis en nog veel meer.

Charmante indiesurf met een melancholisch randje

3voor12