vrijdag 17 december 2021

TANTE JOKE KARAOKE BAND [geanuleerd]

CORONAMELDING Update 26 november: Zoals jullie ongetwijfeld begrijpen, hebben de net aangekondigde maatregelen gevolgen voor ons programma per zondag 28 november 2021. Wij zijn hard bezig om voor elke show een passende oplossing te vinden. Dit gaat in overleg met de artiest, dus geef ons even de tijd. Ticketkopers ontvangen van ons mail zodra er duidelijkheid is. Je hoeft dus niet zelf contact met ons opnemen. Verder plaatsen we het nieuws ook op de website en in het facebook event.

We hopen dat we je na de lockdown weer mogen ontvangen! Tot die tijd, stay safe!

 

Helaas is deze show afgelast vanwege de Corona-maatregelen. Ticketkopers ontvangen een mail met uitleg over je kaarten. Heb je een ticket gekocht aan een fysieke kassa? Stuur dan een bericht naar [email protected] onder de vermelding van naam programma. 

18+hitskaraoketop 40
Koop tickets
  • € 12,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:00

*incl € 2,50 servicekosten

Ontketen je inner-superster want de Tante Joke Karaoke Band brengt s’ lands grootste en gekste karaokefestijn naar PAARD! Jij zingt, wij spelen! Op weg naar karaoke-wereldverovering komt de Tante Joke Karaoke Band ook naar PAARD. Dus smeer die stembandjes, scherp je ‘bestorm-het-podium’-skills aan en krijg de smaak van bier maar vast te pakken. De Tante Joke Karaoke Band en DJ’s gaan zorgen voor een onvergetelijke avond die je zeker niet wilt missen!

Kom maar door met die meeschreeuw platen, liefdevolle glijers en ruige rocknummers. Schrijf je in bij onze hete balie boys, beklim het podium door onze glamoureuze glitterpoort en laat de wereld zien en horen waarom jij groter bent dan Freddy Mercury en Bieber! Een knotsgekke nacht vol hits van voor je geboorte tot nu, waarin jij voor even de leadzanger bent van je eigen band.

Claim die eeuwige glorie en hordes groupies: de karaoke-wereld is de jouwe! Een avond vol plezier en bier, met je favoriete Tante: simpel!

Jij zingt, wij spelen!

Tante Joke Karaoke Band