vrijdag 17 september 2021

SUPAFLY FESTIVAL [wordt verplaatst]

In verband met Coronavirus maatregelen gaat deze show verplaatst worden naar een nieuwe datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers ontvangen mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

There is a new kid in town! Maak kennis met SUPAFLY FESTIVAL. Het cross-over festival dat hokjesdenken overstijgt en diep geworteld ligt in neo-soul/ R&B/ hiphop/ jazz. Verwacht een muzikaal kleurpalet met smaakmakers binnen het genre, zowel upcoming acts als gevestigde namen. Voor de eerste editie louter namen van eigen bodem, tevens stuk voor stuk artiesten met internationale allure en een achterban tot ver voorbij onze landsgrenzen en zeker geen vreemden bij Red Bull Music of COLORS.

De Grote Zaal en Kleine Zaal van PAARD worden een broeiende smeltkroes zoals je die wellicht kent van de Darling op North Sea Jazz of tijdens KLEAR. Zet je schrap voor het zorgvuldig samengestelde programma van SUPAFLY FESTIVAL waarin de tijdsgeest van vandaag hoogtij viert. Dit is speciaal voor alle ontdekkers en avontuurlijke luisteraars! Dit is the future of soul!

hiphopJazzneo-soulR&BSoulsouljazzWe Are Public
Archief
 • € 25,00
 • Beide Zalen
 • 20:00
 • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Jarreau Vandal
International bekend talent Jarreau Vandal is geen onbekende voor de trouwe volgers van Soulection. Wat veel mensen echter niet weten is dat de multi-instrumentale, beatsmith, producer én vocalist zijn roots in Maastricht heeft liggen. Op 16 jarige leeftijd was hij al nummers aan het producer en ruim een decenium later heeft hij een cultstatus in Europa, Azië en Noord-Amerika bereikt. Zijn viertien nummers houdende mixtape Anthology verbindt de luisteraar op een diepe en persoonlijke manier met Vandal. Met een kwetsbare opstelling krijg je een kijkje in het leven en verleden van de soul-zanger en wordt je meegesleept in een oase aan emoties en dromerige soul.

Tim Wes
Tim Wes werd vernoemd naar de Amerikaanse jazzgitarist Wes Montgomery en kreeg thuis op jonge leeftijd jazz met de paplepel ingegoten. Op vroege leeftijd brak hij door als een getalenteerde saxofonist. In 2013 scoorde hij een virale hit met zijn eigen interpretatie van Daft Punks ‘Get Lucky’. Nu de dag is hij een van Nederlands interessantste en vernieuwende artiesten in zijn genre. In 2020 bracht hij zijn tweede album ‘Pink Dolls Blue Trucks’ uit waarin hij experimenteert met soul sounds en hier en daar elektronische elementen.

Gaidaa
De Nederlands-Sudanese singer-songwriter Gaidaa opent de wegen naar de puurste vorm van soul en R&B verwikkeld in een jasje van akoeistische instrumenten. Met haar verbluffende stem en rauwe kwetsbare teskten creëert zij een golf van dromerige en ziel raakende soul. In 2020 bracht ze haar debuut EP ‘Overture’ uit. “An Overture is the beginning piece of an opera,” she says. “It’s the introduction to something more substantial. The word has popped up in my life for years and years. It was the perfect title.” Aldus Gaidaa.

Latanya Alberto
De Amsterdamse singer-songwriter Latanya Alberto maakt poëtische neo-soul muziek. Latanya schrijft haar muziek gaat over sociale onderwerpen zoals onrecht, feminisme en culturele bekwaamheid en dat terwijl ze mellow en melodieuse blijft. Alles aan Latanya is gestreamlined, ze is niet alleen een muzikant, maar zij is een all-in artist beleving!

Joya Mooi
Joya Mooi is een ontstuitebate kracht die haar soulvolle muziek combineert met mysterieuze sonische verhalen met zachte melodieën en krachtige teksten. De zangeres heeft haar eigen hybride vorm gecreëerd van trappy R&B en dreampop. Met roots in Nederland en Zuid-Afrika, is ze toegewijd om haar eerlijke kijk op de wereld te delen, om zo bij te dragen aan een meer rechtvaardige toekomst.

JAEL
De Haagse producer, DJ, multi-instrumentalist en Singer-songwriter JAEL bracht afgelopen jaar zijn album ‘Half As Much’ uit. Het thema liefde is door alle elf nummers op de plaat heen gevlochten. De manier waarop JAEL het album heeft gemaakt beschrijft hij zelf als van rechts naar links werken. De weergaloze gelaagdheid van het album pakt je aandacht meteen. De plaat staat ook vol met samenwerkingen met noemenswaardige artiesten als Latanya Alberto, Jayla Darden en Alex Isley.

 • Jarreau Vandal

   

 • Tim Wes

   

 • Gaidaa

   

 • Latanya Alberto

   

 • Joya Mooi

   

 • JAEL

"ISSA VIBE, VIBES WITH FLYING COLOURS!"

– SUPAFLY FESTIVAL 2021