Tse Kao
zondag 16 oktober 2022 8377

SPELLBOUND

De Platendraaier Wim Behre

Spellbound – het nieuwe project van Julie Scott en Peter Slager (BLØF) – is ontstaan tijdens de lockdown, vanuit pure liefde voor muziek.  Na een door Julie geschreven liedje, een Facebookpost en weer een reactie op die post begon het balletje te rollen. Al snel werkten meerdere muzikanten en vrienden van het duo mee aan het project en werd Spellbound geboren. Het album (dat op 16 oktober 2022 in PAARD gereleaset wordt) staat in het teken van alles wat de muzikanten tijdens de lockdown(s) zo hebben gemist; samenzijn, liefde en het gevoel van late avonden bij een kampvuur.

Archief
  • € 15,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 3,00 servicekosten

Het album  is gemaakt in samenwerking met meerdere muzikanten en is door iedereen zelf, thuis opgenomen. Ondanks dat alle opnames apart zijn gemaakt, is de sfeer van het album intiem en dichtbij. In samenwerking met kunstenares Astrid van der Velde is de muziekvideo voor ‘All is Well’ geproduceerd.

Het programma voor en na de show wordt verzorgd door De Platendraaier Wim Behre.

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

We hebben er een kleine groep bevriende muzikanten bij gevraagd en iedereen heeft thuis, zelf opgenomen. Op afstand van elkaar, maar alles klinkt juist heel intiem en dichtbij.

Julie Scott