SMUTFISH PRESENTS: SMETVIS

Duistere, alternatieve country muziek. Ditmaal Nederlandstalig.

woensdag 2 november 2016 8358

Dit is een concert met zit- en staanplaatsen.Dit optreden is toegankelijk voor We Are Public Leden. Hoe het werktLet op: De passe-partouts van Crossing Border voor vrijdag en zaterdag zijn niet geldig voor woensdag 2 november Smetvis in het Paard 

Anders
archief
  • Grote zaal
  • 18:30
  • 19:00
Nieuwsbrief

Op 2 november presenteert Smutfish een Nederlandstalig album, een album dat tekstbijdragen bevat van Bart Chabot, Freek de Jonge, Frederique Spigt, Leon Verdonschot en vele andere bekende schrijvers! Tijdens een avondvullend programma op 2 november, dat in samenwerking met het Paard van Troje en Crossing Border wordt georganiseerd, wordt het Smetvis album ten gehore gebracht met live bijdragen van een groot aantal van de betrokken auteurs*.

Smutfish schrijft en zingt in het Engels. Eind 2016 zal er op Excelsior Recordings voor het eerst een album met Nederlandstalige liedjes verschijnen onder het alter ego Smetvis. Op verzoek van de zanger Melle zijn Smutfish nummers door bekende auteurs naar het Nederlands vertaald. Zij zetten de teksten op een persoonlijke manier om naar schitterende Nederlandse liedteksten.

Schrijversbijdragen
De schrijvers die vanavond aanwezig zijn voor een live-bijdrage zijn:
Max Greyson, Joubert Pignon, Anton Dautzenberg, Levi Weemoedt, Jaap Boots en Martijn Benders. Er worden later nog meer schrijvers aan de line-up toegevoegd!

“De prettig knauwende voordracht van frontzang Melle de Boer en het prachtig ingehouden spel van zijn ervaren bandgenoten maken van liedjes als Tear Factory sinistere juweeltjes, rustend op een bedje van mooi verwoord mannenleed.” – De Volkskrant.

Dit optreden is toegankelijk voor We Are Public Leden.  Hoe het werkt
Let op: De passe-partouts van Crossing Border voor vrijdag en zaterdag zijn niet geldig voor woensdag 2 november Smetvis in het Paard